1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2018 16:16

Μαντλέιν Μοντάνο: «Χαρούμενη που επιστρέφω στον Άρη»

Η Μαντλέιν Μοντάνο στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη δεν έκρυψε την χαρά της για την επιστροφή της στη χώρα μας και αναφέρθηκε στο κόσμο των «κιτρινόμαυρων».
Η Μοντάνο που θα παίξει ως ελληνίδα δήλωσε: "Νιώθω χαρούμενη που έχω την ευκαιρία, να συνεργαστώ με το σωματείο του Άρη και τους ανθρώπους του τμήματος, που τους εχω σε μεγάλη εκτίμηση. Ο Άρης βρίσκεται στην πόλη την οποια μένω και θεωρώ την βάση μου τα τελευταία 13 χρόνια. Είναι η πόλη που μένει ο γιός μου. Ξέρω τις αθλήτριες του από μικρές και πλέον έχουν μεγαλώσει . Είναι πολλά πράγματα που σκέφτηκα μαζί και με έκαναν να νιώθω χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Άρη.
Για τον κοσμο της ομάδας: "Γνωρίζω τον κόσμο του Άρη. Πολλοί φίλοι μου είναι Αρειανοί και σίγουρα θα είναι χαρούμενοι που θα παίξω για την ομάδα τους. Ο Άρης είναι ,ενα σωματείο που όπως είπα, νιώθω καλοδεχούμενη. Τα τελευταία χρόνια πάντα το ένιωθα αυτό στον Άρη, είτε τώρα που ήρθα για να παίξω είτε όταν ερχόμουν για κάποια προπόνηση τα προηγούμενα χρόνια. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός. Είναι ενα σωματείο το οποίο νιώθω κοντά μου στη διάρκεια αυτών των χρόνων»

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: "Θα δουλεύω στις προπονήσεις καθημερινά, ώστε να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, μαζί με την ομάδα , και να γίνουμε μια οικογένεια στο γήπεδο. Μετά απο τόσα χρόνια που ήμουν στο εξωτερικό, θα μπορέσω να δώσω τις εμπειρίες μου και να τις εντάξω στην ομάδα. Σίγουρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ