1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-01-2018 15:30

"Τέρατα" και ανακρίβειες

Διαβάζοντας προσεκτικά τα όσα ισχυρίσθηκε ο Ηρακλής Χαλκίδας στο ΑΣΕΑΔ βρήκαμε … τέρατα και ανακρίβειες , που στοιχειοθετούν από μόνα τους την απόρριψη της προσφυγής και ίσως ποινικές ευθύνες.


Ο Ηρακλής Χαλκίδας ισχυρίζεται ότι προηγήθηκε στο επίμαχο ματς 0-2, αλλά συνέβη το εντελώς αντίθετο, αφού ο Φοίνικας προηγήθηκε 2-0. Στη συνέχεια λέει ότι μετά το 2-2 ο προπονητής του απέσυρε τους βασικούς παίκτες, αλλά όπως αποδεικνύεται και από το φύλλο αγώνα(κάτι που επισήμανε και ο Φοίνικας) η ομάδα της Εύβοιας έπαιξε με τους βασικούς.

Κι αν ξεπεράσουμε τις δυο ψευδείς ανακρίβειες, ο Ηρακλής Χαλκίδας λέει ότι αποσύρθηκαν οι παίκτες για να είναι ξεκούραστοι ενόψει του φάιναλ φορ, που θα γινόταν μετά από 3 μήνες, λες και θα έπεφταν σε χειμερία νάρκη. Ο αγώνας έγινε στις 22 Οκτωβρίου 2017 και το φάιναλ φορ 27-28 Ιανουαρίου 2018.

Αν ξεπεράσουμε κι αυτό, φτάνουμε στο ζουμί της ιστορίας, με τον Ηρακλή Χαλκίδας να υποστηρίζει ευθαρσώς ότι στο 2-2 οι παίκτες του δεν είχαν κίνητρο για να κερδίσουν. Mιλάμε εν ολίγοις για ξεκάθαρη διαμόρφωση αποτελέσματος και αλλοίωση αποτελέσματος, σε ένα ματς που παιζόταν στο στοίχημα. 

stat leaguecup

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ