1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-01-2018 13:37

Αντιπρόεδρος ο Αντωνόπουλος, ταμίας ο Καβαλιεράκης

Πραγματοποιήθηκε η 19η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Σε αυτό προέκυψαν αλλαγές στη διοίκηση της Ομοσπονδίας με τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο να αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος και τον Παναγιώτη Καβαλιεράκη να παίρνει τη θέση του Τάσου Πασπάλα στη θέση του ταμία.

 

Αναλυτικά:


Πριν την έναρξή του, τηρήθηκε 1’ λεπτού σιγή για την απώλεια του Α’ Αντιπροέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Κασιμάτη.

Την θέση του εκλιπόντος στο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κατέλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος κ. Παναγιώτης Καβαλιεράκης-Φωκάς, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Ταμία.

Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. ορίστηκε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Καρράς, υπέβαλλε την παραίτησή του και τη θέση του κατέλαβε η κ. Δήμητρα Χαριτίδου, Β' αναπληρωματικό μέλος.

Συγκροτήθηκε το υπηρεσιακό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας των υπηρεσιών Ε.Ο.ΠΕ. σε εφαρμογή του νόμου 2725/99 και αποτελείται από τους:


Πρόεδρος: Λευτέρης Κογκαλίδης (Β' Αντιπρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.)

Μέλη: Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.), Μάρθα Γκιντάκου (εκπρόσωπος Γ.Γ.Α.), Γιώργος Αθανασόπουλος (εκπρόσωπος εργαζομένων Ε.Ο.ΠΕ./Ενώσεων) και Βαγγέλης Γεωργιλάς (εκπρόσωπος εργαζομένων Ε.Ο.ΠΕ./Ενώσεων).
Εγκρίθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός 2018.

Εγκρίθηκε το αίτημα το ΑΣ Ερμή Σάμου για συμμετοχή στον όμιλο Χίου της Β' Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Αποφασίστηκε η επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα σωματεία ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, Αναγέννηση Άρτας, στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών για την αποχώρησή τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Παίδων.

Επικυρώθηκε ο αποκλεισμός από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών των σωματείων Αρχέλαος Κατερίνης και Κύδωνα Χανίων, λόγω της γνωστοποίησης αποχώρησής τους

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ