1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-08-2017 20:36

Στη Σουηδία ο Γαλιώτος

Στην πόλη του σουηδικού νότου Ορκελιούνγκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός πασαδόρος Μάρκος Γαλιώτος.
Προϊόν της Αργυρούπολης και του Ολυμπιακού, ο Γαλιώτος δοκίμασε τις δυνάμεις του σε πιο ενεργό ρόλο στη VolleyLeague έχοντας συμμετοχές με τη φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας.

Πλέον στα ανοίγει τα φτερά του στο εξωτερικό για να αγωνιστεί στην Ορκελιούνγκα (OVK), η οποία τον υποδέχθηκε με τα θερμότερα λόγια, αναφέροντας ότι έχουν βρει τη σωστή λύση στην αντικατάσταση του Ιάπωνα Σουν Ιμαμούρα (συνεχίζει στο Ισραήλ).

«Είναι ένας νεαρός παίκτης που έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Έχει καλή τεχνική και σωματική διάπλαση. Θα έχουμε μια συναρπαστική συνεργασία. Έχει… ατρόμητο στυλ παιχνιδιού, έχοντας συνηθίσει να παίζει γρήγορα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιόνας Σβάντεσον.  

Από την πλευρά του, ο Γαλιώτος δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και τη Σουηδία. Στην ηλικία μου, λίγοι έχουν αυτή τη δυνατότητα και σκοπεύω να επωφεληθώ από αυτό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την επιτύχει τους στόχους της η ομάδα».

Να σημειωθεί ότι είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που Έλληνες αθλητές αγωνίζονται στη Σουηδία, ωστόσο η αγορά άνοιξε την περσινή περίοδο, μετά από την συμμετοχή του κεντρικού Γιάννη Μαδούρα στη Χάμπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ