1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2024 15:38

Στα «κιτρινόμαυρα» και πάλι η Ευαγγελία Τουλγαρίδου

Μετά από μια μεγάλη τριετία στον Απολλώνιο με δύο back to back ανόδους (Pre League, Volley League), η 26χρονη λίμπερο, Ευαγγελία Τουλγαρίδου, επέστρεψε στην ΑΕΚ μαζί με τις περυσινές συμπαίκτριες της, Καββαδία και Ράπτη, ώστε να την ενισχύσει στην επίτευξη των στόχων της τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση της Ένωσης για ένα από τα καλύτερα λίμπερο της περυσινής σεζόν στη μεγάλη κατηγορία αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 26χρονη (23/03/1998) λίμπερο, ύψους 1,62 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21, αγωνιζόμενη στη Volley League με τα «κιτρινόμαυρα». Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Απολλώνιο, συνεισφέροντας στην άνοδό του στην κορυφαία κατηγορία από την Pre League.

Δηλώσεις Τουλγαρίδου

Μετά την ολοκλήρωση της επιστροφής της στην Ένωση, η Ευαγγελία Τουλγαρίδου υποστήριξε στο ΑΕΚ. gr

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ΑΕΚ μετά από 3 χρόνια, καθώς είχαμε μια άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Από μεριάς μου θα καταβάλλω τα μέγιστα για να πετύχουμε  τους στόχους της φετινής χρονιάς».

ι άποψη έχεις για τον νέο προπονητή της ομάδας, καθώς τον αντιμετώπισες φέτος ως αντίπαλο…«Αρχικά, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Πραγματικά, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Πασκουαλίνο, καθώς μόνο θετικά δείγματα έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Volley League, παρουσιάζοντας ένα καλά στημένο και δουλεμένο σύνολο αθλητριών»

.– Τι μήνυμα στέλνεις προς τον κόσμο;  «Ξέρουμε πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια για το βόλεϊ της ΑΕΚ. Οπότε και τους περιμένουμε στο γήπεδο, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ