1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2024 19:43

Πρόταση ΠΑΟ στην Κωνσταντίνου, επιστροφή Τσοχατζή στην ΑΕΚ

Η  Κύπρια Μανωλίνα Κωνσταντίνου  (1993, 1.84) δέχτηκε πρόταση από  τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει και γενναία προσφορά από την Ολυμπιάδα να μείνει στην Κύπρο και απέρριψε ομάδα του εξωτερικού. ενώ η Μαρίνα Τσοχατζή (1993, 1.78)  επιστρέφει στην ΑΕΚ

Η περίπτωση είναι περίπλοκη, αφού και την προηγούμενη φορά καθυστέρησε να απαντήσει στην Ολυμπιάδα και ΑΕΚ, πάνω από ένα μήνα, ενώ δεν έχει και λόγους να φύγει από την Κύπρο. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο εξωτερικό και απλά ενημερώθηκε από τον μάνατζερ της για την πρόταση του πρωταθλητή.

Το Φθινόπωρο του 2011 η Κύπρια ακραία άφησε την Κύπρο για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Βιολογικό τμημα του Πανεπιστημίου Αθηνών και ταυτόχρονα πήρε μεταγραφή στον τότε Πρωταθλήτή Ελλάδας Παναθηναϊκό.


Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μεταπήδησε στον "αιώνιο αντίπαλο" Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ετσι βρέθηκε στο ξεκίνημα της μεγάλης ομάδας που κυριάρχησε τα επόμενα χρόνια στην ελληνική πετοσφαίριση. Την περίοδο 2012-13 οι ερυθρόλευκες, υπό τις οδηγίες του προπονητή Αρχοντέλη Σωτήρχου, κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου ψηφίστηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια της τελικής φάσης του Κυπέλλου που διεξήχθη στη Σαντορίνη. Στον Ολυμπιακό παρέμεινε άλλα τρία χρόνια και γεύτηκε τη χαρά των συνεχόμενων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων που κατέκτησε με τις υπόλοιπες ερυθρόλευκες μέχρι το 2016 που παρέμεινε στην ομάδα του Πειραιά.

Το Καλοκαίρι του 2016 η Κωνσταντίνου αναχώρησε για τον Ηρακλή Κηφισιάς, που τότε αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική κατηγορία, και συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδας στη Βόλεϊ Λιγκ, 

Στον Ηρακλή παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε η ομάδα της Κηφισιάς αποχώρησε από το Πρωτάθλημα και η Κωνσταντίνου εντάχθηκε για το υπόλοιπο της περιόδου στον Γ.Σ. Ηλιούπολης.  Το Καλοκαίρι του 2018 η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μεταγράφηκε στη Θέτιδα Βούλας που τότε αγωνιζόταν στην Πρε Λιγκ και συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας της στη μεγάλη εθνική κατηγορία της Ελλάδας. Έπαιξε στην ουγγρική Μπεκεσκαμπάι.  Τα δυο τελευταία χρόνια παίζει στην Κύπρο στην Ολυμπιάδα Νεάπολης.
Την περίοδο 2021-2022 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Συνολικά κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδας, 6 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα Κύπρου. 

tsohatzi

H Mαρίνα Τσοχατζή ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή, αγωνίστηκε 3 φορές στην ΑΕΚ (2012-23, 2025-16, 2020-2022) και τα δυο τελευταία χρόνια έπαιζε στον ΑΟ Θήρας με 3 διαφορετικές συμμετοχές στην ομάδα της Σαντορίνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ