1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2015 16:47

To διαρκείας του ΟΠΕΡ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Έτοιμα να τεθούν σε κυκλοφορία είναι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του ΟΠΕ Ρεθύμνου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα βρει τις γυναίκες για μία ακόμη χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία και τους Άνδρες στην Α2.

Η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναλογιζόμενη τις οικονομικές δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε σαν χώρα, έχει ρίξει αρκετά τις τιμές. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις με 50 ευρώ ο Ρεθυμνιώτης φίλαθλος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα παιχνίδια τόσο των Ανδρών, όσο και των Γυναικών, αφού και φέτος η διοίκηση έχει μεριμνήσει να εκδοθεί κοινό εισιτήριο διαρκείας.

Στην περίπτωση τώρα που κάποιος θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια μόνο των γυναικών ή τα παιχνίδια μόνο των ανδρών, το αντίτιμο για το εισιτήριο διαρκείας είναι 30 ευρώ για κάθε κατηγορία. Άμεσα αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΟΠΕΡ για τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τα σημεία προπώλησης τους, για όσους ενδιαφέρονται.

Αναφορικά τώρα με τον σχεδιασμό και των δύο ομάδων, η διοίκηση «τρέχει» τις διαδικασίες και δεν θα αργήσει η ημέρα που θα αρχίσουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Το βασικό ζήτημα είναι η παραμονή ή όχι των δύο προπονητών της ομάδας, με το μέλλον του τεχνικού των γυναικών Νίκου Ζιώγα να κρίνεται αβέβαιο, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και περίπου ένα μήνα.
Διαβάστηκε 606 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ