1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2024 17:11

Το Μαρκόπουλο ανακοίνωσε τη Μεξικάνα Ουτσούε Γκουερέκα

Την 23 χρονη (1μ76) Μεξικάνα ακραία Ουτσούε Γκουερέκα απέκτησε το Μαρκόπουλο. Η νεαρή αθλήτρια έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα ενώ σε μικρότερες ηλικίες είχε διακριθεί στο Παναμερικανικό Κύπελλο με την εθνική της ομάδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Καλωσορίζουμε στη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil την Μεξικανή Uxue Guereca.

Η 23χρονη αθλήτρια (2001) με ύψος 1,76μ., προέρχεται από το Πανεπιστήμιο New Mexico, ενώ στο παρελθόν έχει διακριθεί στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων του Μεξικό κατακτώντας το βραβείο καλύτερης επιθετικού στο Pan-American Cup (2018).

Τα πρώτα λόγια της Uxue ως αθλήτρια του ΑΟΜ, ήταν τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που μου δίνεται να εκπληρώσω το όνειρό μου και να παίξω επαγγελματικό βόλεί και ιδιαίτερα για τον πρώτο μου χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα! Ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητές μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της.

Επέλεξα το ελληνικό πρωτάθλημα επειδή γνωρίζω πόσο ανταγωνιστικό είναι και πως μπορώ να εξελιχτώ σαν παίκτρια. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Ελλάδα και να πατήσω το παρκέ του Μαρκοπούλου! Τα λέμε σύντομα.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ