1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-01-2017 14:33

Το ντέρμπι της Πάτρας κλέβει την παράσταση

Σημαντικό παιχνίδι από κάθε άποψη είναι αυτό που θα παίξουν σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα, ο Απόλλωνας με την Ολυμπιάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών. Ντέρμπι για την ουσία, αλλά και για το γόητρο με τις δύο ομάδες να θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη.


Η Ολυμπιάδα φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα, έχει την εμπειρία και διανύει περίοδο φόρμας, αφού προέρχεται από την εντυπωσιακή της νίκη στο ντέρμπι για την Pro League με 3-0 σετ επί της Ελπίδας. Ο Απόλλων είναι νεοφώτιστος, συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του, έχει βρει τα πατήματα του και «μετρά» τρεις σερί νίκες και μάλιστα με 3-0 σετ («μέσα» την Καρδίτσα, «έξω» τον Αθλο, από τον οποίο την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε η ΕΑΠ 3-0 στην Ορεστιάδα και «έξω» τον Πήγασο Κοζάνης).

Με νίκη η Ολυμπιάδα θα διατηρηθεί στην 2η θέση και θα επιβεβαιώσει ότι είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Pro League. Ομως αν ο Απόλλων καταφέρει αυτός να πάρει τη νίκη, τότε επί της ουσίας θα εξασφαλίσε πολύ νωρίς την παραμονή του και όπως δηλώνει και ο προπονητής των «μελανόλευκων», Σταύρος Σταματόπουλος είναι πολύ πιθανό να αλλάξει στόχο!

«Είναι τοπικό ντέρμπι, αλλά έχει και ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον» δήλωσε ο Σταύρος Σταματόπουλος και πρόσθεσε: «Η Ολυμπιάδα θέλει νίκη για να διατηρηθεί 2η θέση, ενώ εμείς από την πλευρά μας θα κυνηγήσουμε τη νίκη και εάν καταφέρουμε να την πάρουμε ίσως να αλλάξουμε στόχο. Θεωρώ ότι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη, αυτή θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

«Το παιχνίδι θέλει πολύ προσοχή και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά» δήλωσε ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Ακης Δαρείος, προσθέτοντας: «Σίγουρα δεν έχει σχέση με το παιχνίδι που παίξαμε με την Ελπίδα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Το θέλουμε και θα πάμε με στόχο τη νίκη. Ομως χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και στην υπομονή».

ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ακης Δαρείος και Σταύρος Σταματόπουλος έχουν από ένα πρόβλημα. Για την Ολυμπιάδα ο Αλέξανδρος Ράπτης το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ίωση και για τον Απόλλωνα ο Γιάννης Χασάπης έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Οι παίκτες που υπολογίζει ο Σταύρος Σταματόπουλος είναι οι

Σαλαβασίδης, Βασίλης Κανάς, Σπύρος Κανάς, Παυλόπουλος, Λινάρδος, Κουκουζέλης, Κόζης, Μπιθίτσικας,Αλιάι, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος.

Ο Ακης Δαρείος θα έχει στη διάθεσή του τους Βαλουξή, Φιλίππου, Γεωργακόπουλο, Βασιλάκο, Ντόντη, Θεοδωράκη, Κοσμά, Αυγέρο, Γεράνιο, Καλαϊτζιδάκη, Μακρή και Παναγόπουλο.

ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το παιχνίδι θα διευθύνουν διαιτητές από την Πάτρα. Πρώτος θα είναι ο Κώστας Πετούσης και δεύτερος ο Λουκάς Σπυρόπουλος.

Pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ