1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Π.Α.Ο.Κ.
Tην  σπουδαία βελγίδα IIka Van de Vyver απέκτησε ο ΠΑΟΚ.
Η Θέτιδα ετοιμάζει την ομάδα της νέας περιόδου και στα πλάνα του Σκουλικάρη είναι οι Μερτέκη, Πολυνοπούλου.
Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Γιάννης Τσαϊρέλης, με την διοίκηση του δικεφάλου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.
Άρης και ΠΑΟΚ έγιναν συγκοινωνούντα δοχεία με μονή κατεύθυνση και προ των πυλών της Πυλαίας βρίσκεται η Έλενα Μπάκα.
Ο Πανιώνιος έκλεισε το δίδυμο των πασαδόρων του με την απόκτηση της Ελισσάβετ Ηλιοπούλου
Ο κακός προγραμματισμός και οι κακές επιλογές προπονητών και ξένων παικτριών στοίχισε φέτος στον ΠΑΟΚ που έμεινε εκτός Ευρώπης. Γι αυτό και ο Κώστας Αμοιρίδης αλλάζει τακτική...
Αύριο Τετάρτη (3/4) ξεκινούν οι μάχες των ημιτελικών της Volley League, ενώ ολοκληρώνονται τα play out.Το πρώτο σερβίς στη σειρά των ημιτελικών (που κρίνονται στις δύο νίκες) θα δοθεί στο κλειστό του Ρέντη όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας.
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στην Volley League γυναικών με τους προπονητές να κάθονται σε νέους πάγκους, αυτή τη φορά όχι ως αντίπαλοι, με τον Λορέντσο Μιτσέλι να παραμένει στον Ολυμπιακό.
Η ΑΕΚ έκανε το 2χ2 κόντρα στον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της Volley League όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και απέχει πλέον δύο σετ από την πρόκριση της στα ημιτελικά της Volley League γυναικών.
Τέσσερις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, οι ομάδες της Volley League ρίχνονται στη μάχη των play off και των play out που ξεκινούν αύριο Τετάρτη (27/3), ενώ οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (30/3).
Η κορυφαία επτάδα της 22ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών
ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Θήρας πήρε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην 6η θέση (καθώς τον προσπέρασε η Θέτις) με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την προημιτελική φάση των play off της Volley League.
Σελίδα 1 από 41

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ