Εκτυπώστε τη σελίδα
07-07-2023 17:27

Στα χέρια της Αθηνάς Χρυσομάλλη ο Φοίβος Μελισσίων

Η έμπειρη Αθηνά Χρυσομάλλη θα είναι η νέα μαέστρος στην ομάδα του Φοίβου. Η 32 χρονη πασαδόρος θα αντικαταστήσει την Δήμητρα Καραγκούνη, η οποία αποχώρησε από το ρόστερ της πρωταθλήτριας ΕΣΠΑΑΑ, και με την πλούσια εμπειρία και προσωπικότητα της, αναμένεται να οδηγήσει το σύλλογο των βορείων προαστίων στην υπεράσπιση του τίτλου της.

Η ανακοίνωση για την Χρυσομάλλη που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και τρία χρόνια στις Αμαζόνες, όπου οι δύο σεζόν συνδυάστηκαν με ισάριθμες ανόδους από την Α2 στη Volley League, αναφέρει:

«Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Φοίβου Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλήτρια Αθηνά Χρυσομάλλη, την αγωνιστική σεζόν 2023-24 !

Η Αθηνά Χρυσομάλλη ενσωματώνεται στην γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων και με την εμπειρία και την ποιότητα της θα ενισχύσει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων μας!

Η Αθηνά ειναι γεννημένη το 1990, με καταγωγή από τα Χανιά και ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανελλήνιο, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στις εξής ομάδες: ΑΣ Παπάγου, ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς , Παναθηναϊκό, ΆΕΚ , Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας , Οδυσσέα Αμαρουσίου.

Η οικογένεια του Φοίβου Μελισσίων καλωσορίζει την Αθηνά Χρυσομάλλη και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας!»

Σχετικά άρθρα