1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2023 19:48

Volley League Γυναικών: Η Αφροδίτη Γιώτα KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής

Η Κατερίνα Γιώτα της ΑΕΚ είναι η KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Ελληνίδα κεντρική με 12 πόντους, εκ των οποίων οι 5 από μπλοκ, οδήγησε την Ένωση στην σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του ΑΟ Θήρας.

H Κατερίνα Γιώτα γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1990 στα Γρεβενά. Έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Ηρακλή Κηφισιάς, στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της ουγγρικής Βάσας.

Κατερίνα Γιώτα: «Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ»

«Προερχόμασταν από δύο άσχημες ήττες. Η ομάδα είχε διάφορα προβλήματα με τραυματισμούς και ασθένειες, οπότε ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σαντορίνη, η οποία είναι φορμαρισμένη. Αυτό που είπαμε ότι είναι να το ευχαριστηθούμε και μόνο έτσι θα έβγαινε το αποτέλεσμα. Η νίκη ήρθε μέσα από ομαδική προσπάθεια και δεν ξεχώρισε κάποια. Όλες έδωσαν το κάτι παραπάνω».

Για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην πρώην συμπαίκτριά της και φίλη της Στέλλα Χριστοδούλου: «Ήταν περίεργο η αλήθεια είναι που έπαιξα απέναντι στην Στέλλα. Την ώρα του αγώνα όμως δεν το σκεφτόμαστε αυτό, είμαστε η κάθε μία συγκεντρωμένη στο στόχο που έχει».

Για την παρουσία της στην ΑΕΚ: «Νιώθω πολύ καλά. Γνώριζα τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ για τις συνεργασίες που υπάρχουν, όπως με τον κόουτς τον Γιουνούς. Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικό και απρόσμενο. Όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν από όλους. Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ο πρώτος γύρος είναι λίγο αναγνωριστικός, οπότε τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η χρονιά».

ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2023-24

1η αγωνιστική:
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Julie Lengweiler (Ελβετία - Α.Σ. Άρης)
3η αγωνιστική: Liset Blanco (Κούβα - Α.Ε.Κ.)
4η αγωνιστική: Sherridan Atkinson (Η.Π.Α. - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
5η αγωνιστική: Φερονίκη Ζιώγα (Ηλυσιακός Α.Ο.)
6η αγωνιστική: Νάσια Φακοπουλίδου (Ο.Φ.Α. Απολλώνιος)
7η αγωνιστική: Leandra Olinga-Andela (Γαλλία - Α.Ο. Λαμίας 2013)
8η αγωνιστική: Yamila Nizetich (Αργεντινή - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
9η αγωνιστική: Αναστασία Σιρίνινα (Α.Σ.Π. Θέτις)
10η αγωνιστική: Κατερίνα Γιώτα (Α.Ε.Κ.) 12π. (6/11 επ., 1 άσσος, 5 μπλοκ)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.