1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2014 00:00

Ανδρεόπουλος: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πόντο επιπλέον» (video)

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στην υποδοχή στάθηκε ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Ένωση στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο τεχνικός των «πειρατών» τόνισε πως η ομάδα του δεν βρήκε λύσεις μέσα από το σερβίς και στέρησε στην ομάδα του τον «πόντο» επιπλέον.
«Στα διαστήματα που η ΑΕΚ μας πίεσε στο σερβις, μας χαλούσε την υποδοχή και δημιούργησε πρόβλημα. Εμείς δεν κατάφεραμε να πιέσουμε στο σερβις αν και ήταν καλά τα σερβις μας. Η ΑΕΚ κράτησε την υποδοχή της. Δεν υπάρχουν πολλά να διορθωθούν. Χάσαμε ένα πολύ δυνατό ματς από τον Ολυμπιακό και σήμερα έναν τελικό από την ΑΕΚ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πόντο επιπλέον».

Media

11 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 18:38 posted by pamvo fan

    καλησπέρα σας φιλοι συριανοι.
    αν σταθείτε στα σχολια των λεμονιδη και λωλη σωθήκατε ,αυτοι εχουν αυτοαναγορευθεί από μονοι τους γραφειο τυπου του γαυρου.(του διαχρονικα βιαστη οων των αθληματων .)

    μακαρι να βγω ψευτης(αλλα θα χαιρομουν πολύ η συρος και η αλεξανδρουπολη να παιξουν τελικο πρωταθλήματος)αλλα το πρωταθλημα παλι στον γαυρο θα παει.

  • Comment Link syros Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:59 posted by syros

    Συρος ολε-ολε,δεν σταματω να τραγουδω ποτε!!!!!Η ομαδαρα μας, πανω απ' ολα....

  • Comment Link  vol 1987 Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:27 posted by vol 1987

    Κριμα για την διοικηση και τους φιλαθλους.Εχουν κανει απιστευτα κατωρθωματα,τα τρια τελευταια χρονια.Ο Παλιοπορτας και οσοι ειναι κοντα στην ομαδα,αξιζουν πολλα και θαειμαστε παντα διπλα τους.Ο Ντιασκοφ σιγουρα δεν ηταν στην καλυτερη μερα του,αλλα ξεκιναμε πεμπτο σετ, χωρις τον καλυτερο παιχτι της ομαδος;Η παρουσιατου και μονο θα δημιουργουσε προβλημα στην ΑΕΚ,που δεν θα ηξερε ποιον να πρωτοφυλαξει απο την επιθεση μας, δεδομενου οτι και Τσας ηταν αρκετα καλως. Υ.Γ Το φετινο μπαχαλο της ΑΕΚ, ξεφτιλησε αρκετους ξερωλες ..προπονηταραδες

  • Comment Link peirates Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:01 posted by peirates

    Εγινε λάθος διαχείρηση του υλικού από το προπονητικό team, αλλά στην Σύρο έχουμε εμπιστοσύνη.¨Ολα ακόμα είναι ανοιχτά για το πρωτάθλημα

  • Comment Link island Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 15:59 posted by island

    Παιδιά υπομονή θέλει και η ομάδα θα βρεί τον δρόμο της

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.