1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
01-02-2014 23:43

Φλαούνας: «Το Κύπελλο σημαίνει αναγέννηση» (video)

Το Κύπελλο του Λιγκ Καπ σημαίνει αναγέννηση και ευθύνες για την ΑΕΚ από εδώ και πέρα. Αυτό δήλωσε ο Άκης Φλαούνας στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε μετά τη μεγάλη νίκη της Ένωσης και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Ο προπονητής του «δικεφάλου» τόνισε επίσης τη σημαντικότητα του ονόματος του Νίκου Σαμαρά σε αυτή τη διοργάνωση.
«Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα το νικητή. Κερδίσαμε μια ομάδα από τις καλύτερες και θα το καταφέρναμε με έναν τρόπο. Πιέσαμε την υποδοχή του Φοίνικα και βρήκαμε το φάρμακο της δικης μας υποδοχής. Το κύπελλο σημαίνει την αναγέννηση του τμήματος βόλει της ΑΕΚ. Αυτό θα έρθει με δουλειά και συνεργασία διοίκησης και παικτών.  Έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες πάνω από μας και αυτό γεμίσει ευθύνες. Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλά κάνουν που προσδοκούν κύπελλα. Θέλουμε να πλησιάσουμε την τετράδα και να μπούμε σε αυτήν. Με τον Πέτρο έχουμε κοινό φίλο. Μιλάω σαν να είναι εδώ ο Νίκος Σαμαράς.  Αυτό μας έδωσε μια έξτρα ώθηση».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.