1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2014 00:11

Λάππας: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, δουλειά και νίκη σε κάθε παιχνίδι» (video)

Για την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ από την ΑΕΚ μίλησε ο Ηλίας Λάππας. Ο Έλληνας ακραίος έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση για το παιχνίδι, τόνισε πως η υποδοχή της ομάδας του ήταν κακή καθώς πως τώρα στόχος των πειρατών είναι πολύ δουλειά.
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξε δύο εκπληκτικά ματς. Μας πίεσε στο σερβίς. Εμείς δεν είχαμε καλή υποδοχή. Ήταν λίγο καλύτεροι και πήρε το κύπελλο. Σίγουρα υπάρχει κούραση, ειδικά στο πέμπτο σετ αλλά δεν είναι η αιτία της ήττας. Έχουμε χάσει το κύπελλο και το Λιγκ Καπ και ο μόνος στόχος που μας απομένει είναι το πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε και για κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα δουλειά και νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Media

5 σχόλια

  • Comment Link dfs Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:51 posted by dfs

    0χι και πουλησαμε το πρωταθλημα...Μας το κατακλεψε η παραγκα του Βολλευ..Βασειλιαδης,Καραμπετσος, και σια.....

  • Comment Link pamvo Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:37 posted by pamvo

    Γιατι οι παραγοντες δεν "μαθαινουν",απο τις πολυεθνικες,που πληρωνουν τα στελεχη τους αναλογα τα αποτελεσματα τους.Εκει θαθελα να δω ποσοι προπονηταραδες θα εκαναν τους ξερωλες...,και ποσοι παιχτες θα ενοιωθαν δημοσιοι υπαληλοι...

  • Comment Link thymos Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:12 posted by thymos

    Aυτά να τα λέγατε τότε με τον Ηρακλή πουλήσατε ένα πρωτάθλημα για μικροσυμφέροντα και εγωισμούς και η ομάδα θα είχε ήδη ένα πρωτάθλημα.

  • Comment Link kyklades Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:10 posted by kyklades

    Μπράβο στον Λάππα που μίλησε σαν μεγάλος αθλητής.Πάμε γερά πρωτάθλημα στο νησί.Μην έχετε παθητική στάση

  • Comment Link villager Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 11:13 posted by villager

    Ευτυχώς που βγαίνει καποιος επιτέλους να πει ξεκάθαρα τους στόχους απο την αρχή της Χρονιας, γιατι μέχρι τώρα παίζαμε κρυφό με το στόχο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.