1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-09-2015 18:17

Ο Πάρις λέει «Όχι» στον στον «σεξοτουρισμό» (video)

Κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών τάσσεται ο Ιταλός πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Ματέο Πάρις, ο οποίος ξέρει πώς είναι να περνά ένα μήνυμα, αν σκεφτεί κανείς το κύμα συμπαράστασης που είχε λάβει ο ίδιος όταν η Λατίνα του στέρησε το όνειρο της μεταγραφής του στην Πιατσέντζα.

«Say No» στην σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών κατά τη διάρκεια του τουρισμού είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η ECPAT Onlus σε μία καμπάνια που ξεκινά την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

«Όχι» στον «σεξοτουρισμό» λέει και ο Ματέο Πάρις:

«Όταν μου πρότειναν να πρωταγωνιστήσω σε αυτή την καμπάνια δεν το σκέφτηκα στιγμή να «δανείσω» την εικόνα μου για την υλοποίηση της κοινωνικής καμπάνιας της Ecpat «Say No». Ο καθένας από εμάς, πέρα ​​από τον κοινωνικό του ρόλο, θα πρέπει να στηρίξει τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως αυτή της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, που μέσα από πολλές δυσκολίες, αγωνίζεται καθημερινά για να προστατεύσει τα παιδιά απ' αυτό το τρομερό φαινόμενο.

Δεν γνώριζα τα στατιστικά στοιχεία, αλλά από τις μελέτες που είδα της ECPAT, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την εξάπλωση του φαινομένου αυτού, τα νούμερα είναι άκρως ανησυχητικά.

Σκεφτείτε ότι 80.000 συμπατριώτες μας (Ιταλοί) ταξιδεύουν κάθε χρόνο με σκοπό την αναζήτηση του σεξ με ανήλικες, κάτι που με αφήνει κατάπληκτο και μου προκαλεί αηδία».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.