1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2013 13:53

Μαργαρίτης για Αγγελόπουλο: «Δεν αποχαιρέτησε ο Αγγελόπουλος»

Ο μάνατζερ του Νίκου Αγγελόπουου, Κώστας Μαργαρίτης έστειλε επιστολή στο volleynews.gr σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ του Νίκου Αγγελόπουλου και της Παναχαϊκής η διοίκηση της οποίας έβγαλε σε αναγκαστική άδεια τον αθλητή. Τονίζει πως ουδέποτε ο αθλητής παραιτήθηκε του δικαιώματος να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, θεωρεί δίκαια την δυσαρέσκεια του αθλητή

 

Προς το συντάκτη της αναρτήσεως:
 
"05-12-2013 17:28 - Η Παναχαϊκή έβγαλε σε αναγκαστική άδεια τον Νίκο Αγγελόπουλο που θα πρέπει να βραβευτεί MVP!" στην ιστοσελίδα volleynews.gr
 
Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να επισημάνω στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Πάτρας τα ακόλουθα, όσον αφορά το έν θεμάτι ζήτημα:
 
 
α. Σε επικοινωνία του κάτωθι υπογεγραμμένος με τον team manager του Τ.Α.Α Παναχαϊκής κο Παπασταθόπουλο Κώστα του εξέφρασα τη δυσαρέσκεια του Αθλητή για το γεγονός ότι δεν έχει πληρωθεί δεδουλευμένα από την περυσινή αγωνιστική περίοδο 2012-2013 καθώς και της τρέχουσας. Η δυσαρέσκεια του Αθλητή θεωρώ ότι είναι πασιφανώς δικαία και η έκδηλη επιθυμία αυτού για "κοινή συναινέσει" λύση του συμβολαίου που τιμάται μονομερώς έως και την 3η Δεκεμβρίου 2013, ως μονόδρομος.
 
 
β. Ουδέποτε κατά τη συνομιλία μου με τον ως ανωτέρω team manager δεν αναφέρθηκα σε παραίτηση του δικαιώματος του Αθλητή να εισπράξει τα δεδουλευμένα, το αντίθετο μάλιστα. Οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία δόθηκε στο συντάκτη της ανάρτησης είναι αναληθής και προς αυτό επικαλούμαι τον κο Παπασταθόπουλο Κώστα προς αποκατάσταση της αλήθειας.
 
 
γ. Ο Αθλητής μάλιστα σεβόμενος την ιστορία και τους φιλάθλους της ομάδας που ανδρώθηκε, μου εξέφρασε την επιθυμία ότι στην περίπτωση λύσης του συμβολαίου του με την Παναχαϊκή δε θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που έχει συναφείς στόχους με την εν λόγω ομάδα, οριοθετώντας μου το πεδίο αναζήτησης νέων ομάδων. Θεωρούσε και εξακολουθεί να θεωρεί το δικαίωμα του στην φιλική λύση του συμβολαίου αυταπόδεικτο, τη στιγμή μάλιστα που ο πρόεδρος της ομάδας είναι και ενεργός παίκτης αυτής και βάσει της μακρόχρονης ιστορίας του τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές volley, θεωρητικά θα πρέπει να σέβεται την επιθυμία ενός Αθλητή στην εξεύρεση καλύτερων οικονομικών ευκαιριών ως επαγγελματία (τη στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος δεν τιμά ως οφείλει τις υποχρεώσεις του απέναντί του και παράλληλα της αγωνιστικής εξέλιξης του.
 
 
δ. Συναφώς με τα ανωτέρω, έκπληξη και αρνητικό κλίμα προκάλεσε στον Αθλητή η απόφαση της Διοίκησης να του απαγορεύσει τη συμμετοχή στην προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, για την οποία απόφαση ο αθλητής ενημερώθηκε προσερχόμενος και όχι για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, όπως λανθασμένα σημειώθηκε από το συντάκτη.
 
 
ε. Η ανωτέρω απαγόρευση για προπόνηση που επιβλήθηκε αυθαίρετα στον αθλητή, σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τον προπονητή της ομάδας κο Λυκούδη, για τον οποίο ο Αθλητής μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζει για τις ευκαιρίες που του έδωσε και την επαγγελματική του στάση κατά τη σύντομη συνεργασία τους .
 
 
Σε συνέχεια των ανωτέρω, θεώρησα υποχρέωση μου να ενημερώσω το φίλαθλο κοινό για την αλήθεια στα γεγονότα της υφιστάμενης διαφοράς μεταξύ Αθλητή και ομάδας προς αποκατάσταση των πραγματικών συμβάντων. Προσωπική μου άποψη αποτελεί δε, ότι τα εν λόγω ζητήματα πρέπει να λύνονται σε φιλικό πάντα ύφος χωρίς εμπάθειες εκατέρωθεν, με γνώμονα το καλό του αθλήματος από τη μια πλευρά και την προάσπιση των συμφερόντων των πραγματικών πρωταγωνιστών στα γήπεδα, που δεν είναι άλλοι από τους επαγγελματίες πετοσφαιριστές.
 
Με σεβασμό


Κώστας Μαργαρίτης

 

Νίκος Ρουμελιώτης: «Ζήτησε να φύγει ο Αγγελόπουλος»

Σε ... άδεια ο MVP Νίκος Αγγελόπουλος!

2 σχόλια

  • Comment Link apantisi sthn panaha Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 07:28 posted by apantisi sthn panaha

    φιλε δεν ειναι κακο να προωθεις το επαγγελμα που κανεις μεσω διαδικτιου.Κακο ειναι να εισαι αχαριστος και να δειχνεις σημαδια αλτσαχαιμερ μολις ξαφνικα γινεσαι καποιος.Εχει καταντησει big brother η παναχαικη,συγχαρητηρια στους πεντε σωματοφυλακες της ομαδας,που λειτουργουνε με βαση ποιος μας κολλαει καλυτερα στην παρεα για καφε παρα στην ομαδα μας σαν παιχτης

  • Comment Link panaha for ever Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 11:49 posted by panaha for ever

    Εχω μπερδευτεί λίγο...Τελικά ποιός ειναι ο επίσημος εκπρόσωπος του αθλητή γιατι ψαχνουν και άλλοι στην πιάτσα να τους βρουν ομάδα. Τον έχουν μάλιστα και σαν διαθέσιμο στις λίστες τους!!!
    http://www.sports-performances.com/athlete_details.php?id=165

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.