1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2013 03:14

Η CEV ζήτησε από το Ρέθυμνο να αποδείξει ότι είχε κάνει κρατήσεις στα εισιτήρια για Νορβηγία!

Επιστολή προς την ΕΟΠΕ με κοινοποίηση προς την διοίκηση του ΟΠ Ρεθύμνου έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες η CEV σχετικά με το θέμα της αιφνίδιας αποχώρησης της κρητικής ομάδας από τα κύπελλα Ευρώπης και για το γεγονός ότι δεν ταξίδεψε στη Νορβηγία για τη ρεβάνς με την Στοντ.

Πηγή από την ομοσπονδία αναφέρει πως στην επιστολή η CEV ζητάει από τη διοίκηση του Ρεθύμνου να αποδείξει εάν το ταξίδι στη Νορβηγία αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή λόγω οικονομικών προβλημάτων κι αν είχαν γίνει κρατήσεις και προ-πληρωμές των εισιτηρίων προκειμένου η ελληνική ομάδα να αντιμετωπιστεί με επιείκεια.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία κάνει έρευνα για να πληροφορηθεί εάν πράγματι είχαν γίνει οι κρατήσεις των εισιτηρίων και ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή γεγονός που θα αποδείξει πως πράγματι ο σύλλογος έφτασε στο «αμήν» και δεν είχε χρήματα για τα υπόλοιπα έξοδα.

Από την άλλη θέλει και να διαπιστώσει και την αντίθετη περίπτωση, διότι εάν δεν είχαν γίνει καθόλου κρατήσεις και πληρωμές γεγονός θα αποδείξει πως δεν υπήρχε πλάνο για να ταξιδέψει η ομάδα και άρα η αποχώρηση δεν ήταν «αιφνίδια» αλλά προαποφασισμένη.

Η διοίκηση του Ρεθύμνου υποστηρίζει πως το ταξίδι ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. Το εάν είχαν βγει ή όχι τα εισιτήρια είναι μια σημαντική διαφορά που θα κρίνει και την τελική ποινή που θα επιβάλει η CEV.

Αν o ΟΠΕΡ προσκομίσει τις κρατήσεις ή τις ακυρώσεις ίσως και να μπορέσει να γλιτώσει το πρόστιμο, διαφορετικά το ζήτημα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο...

1 σχόλιο

  • Comment Link Rossonero Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 08:48 posted by Rossonero

    είμαι πολύ περίεργος να δώ τι θα προσκομίσει ο ΟΠΕΡ...εγώ πιστεύω οτι τίποτα δεν θα βρεί να προσκομίσει γιατί απλά ήταν προαποφασισμένο να μην πάει... εσεις??

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.