1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2013 14:16

Νίκος Ρουμελιώτης: «Ζήτησε να φύγει ο Αγγελόπουλος»

Τη δική του απόψη για το θέμα που έχει προκύψει με τον Νίκο Αγγελόπουλο στην ομάδα της Παναχαϊκής εξέφρασε ο αρχηγός και πρόεδρος της πατρινής ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης.
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Πελοπόιννησο είπε πως ο διεθνής πασαδόρος μέσω του μάνατζέρ του ζήτησε να φύγει παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δικαιολογώντας εμέσως την απόφαση της διοίκησης να βγάλει τον αθλητή σε... άδεια. Τόνισε πως πρέπει να βρεθεί μία λύση αλλά κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.
 
«Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε. Ο Νίκος μέσω του μάνατζερ του, Κώστα Μαργαρίτη, ζήτησε να φύγει. Τούς λόγους τους γνωρίζει ο ίδιος καλά, εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους και σύντομα θα αποφασιστεί τι ακριβώς θα γίνει». Αυτά μας απάντησε ο Νίκος Ρουμελιώτης όταν του ζητήσαμε να τοποθετηθεί για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής με τον Νίκο Αγγελόπουλο.
 
-Δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα, να παίξει και στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση;
 
«Αφού παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού, όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ, ζήτησε να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή για να πάει σε άλλη ομάδα σημαίνει ότι το μυαλό του ήταν αλλού. Πώς λοιπόν να είναι στην Παναχαϊκή ένας παίκτης που η σκέψη του δεν θα ήταν αποκλειστικά στην ομάδα μας; Γι' αυτό και κρίθηκε ότι ήταν καλύτερο να του δοθεί άδεια και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα δούμε τι θα γίνει».
 
-Υπάρχει δηλαδή περίπτωση ο Νίκος Αγγελόπουλος που δεν υπολογίζεται με τον ΠΑΟΚ, να παραμείνει στην Παναχαϊκή;
 
«Ενας γάμος για να προχωρήσει πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο πλευρές. Γάμος με το ζόρι δεν γίνεται. Από την άλλη στην προσπάθεια που κάνουμε στην Παναχαϊκή για να καθιερωθεί η ομάδα στην Κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού βόλεϊ δεν περισσεύει κανείς. Ομως δεν γίνεται να κρατήσουμε κάποιον παίκτη χωρίς την θέλησή του. Στην Παναχαϊκή θα συνεχίσουν μόνο όσοι θέλουν να αγωνίζονται για την Παναχαϊκή, την ιστορία και τον κόσμο της».
 
Και τι θα γίνει;
 
«Για το θέμα θα παρθεί απόφαση αφού πρώτα συνεκτιμηθούν πολλά. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο Νίκος ήταν ο βασικός πασαδόρος της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια και όσο ήταν προπονητής ο Αρης Αγγελόπουλος και στην συνέχεια με τον Γιώργο Λυκούδη. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση που θα ικανοποιεί και την Παναχαϊκή και τον Νίκο, αλλά σε κάθε περίπτωση πάνω απ' όλους είναι η Παναχαϊκή. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ομως αυτό που τώρα μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ολοι εκεί πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας και στο πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη, που είναι και ο στόχος μας».
 
Πηγή: pelop.gr
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.