Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-07-2015 11:56

«Και μεγαλύτερο τουρνουά στην Κερατέα»

Για δεύτερη χρονιά η Κερατέα ανέλαβε να διοργανώσει τουρνουά OPEN Αττικής U19 στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Voley Juniors 2015.
Ο υπεύθυνος ακαδημιών βόλεϊ και beach volley της Κερατέας, Κωνσταντίνος Παναγιώτου ανέφερε σχετικά: «Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στο δημοτικό Στάδιο Κερατέας «Ιωάννης Μέγγουλης» OPEN U19 του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley και ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει με την ανάθεση μιας τέτοιας διοργάνωσης». Και πρόσθεσε: «Λαμβάνοντας υπόψιν την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ο κόσμος αυτήν την περίοδο, το τουρνουά είχε μεγάλη συμμετοχή από ομάδες όχι μόνο της Αθήνας, αλλά όλης της Ελλάδας και με σημαντική προσέλευση του κόσμου. Τις τέσσερις αυτές ημέρες έγιναν δυνατοί αγώνες, που προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος. Στόχος μας πλέον είναι η ανάληψη διοργάνωσης ακόμη μεγαλύτερου τουρνουά».

Σχετικά με την πρωτοβουλία κατασκευής γηπέδου beach volley στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας πριν από δύο χρόνια, ο κ. Κωνσταντίνος Παναγιώτου σχολίασε: «Ο ΓΣ Κερατέας με την κατασκευή του γηπέδου σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής έδωσε την ευκαιρία στους αθλούμενους και τις αθλούμενες της Κερατέας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων να γνωρίσουν το beach volley συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στη διάδοση του αθλήματος».

Ενώ «κλείνοντας» σημείωσε: «Είναι σημαντικό που το γήπεδο beach volley, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο, φιλοξενεί την ακαδημία beach volley της Κερατέας, που δύο χρόνια τώρα με προπονητή τον Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο έχει… μυήσει πάνω από 100 παιδιά στο όμορφο άθλημα του beach volley. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ελπίζουμε σε βάθος χρόνου οι αθλητές μας να μπορέσουν να στελεχώσουν και τα Εθνικά μας συγκροτήματα».

Σχετικά άρθρα