Εκτυπώστε τη σελίδα
13-10-2019 00:10

Ο Ερμής Πατρών στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Γλωσσιώτη

Μια σπουδαία ανθρώπινη πρωτοβουλία στήριξης του δοκιμαζόμενου μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, πήρε ο Ερμής Πατρών. Συγκεκριμένα το Αχαϊκό σωματείο, ανακοίνωσε ότι στον αγώνα νεανίδων με την Ολυμπιάδα την Τετάρτη 16/10 (18.00) στο Κουκούλι, θα υπάρξει εισιτήριο 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη που είναι 18 μηνών και μάχεται για την ζωή του.

Μάλιστα η διοίκηση του Ερμή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Πατρινούς φίλους του βόλεϊ και όχι μόνο να δώσουν το παρών στην εκδήλωση και να ενισχύσουν την οικογένεια του μικρού:

« Σε ένδειξη συμπαράστασης στον μικρό Παναγιώτη Ραφαηλ Γλωσσιωτη , ο οποίος αντιμετωπίζει μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο εξωτερικό , το σωματείο μας την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στον αγώνα των Νεανίδων (Α.Σ.Π ΕΡΜΗΣ- Ολυμπιάδα) στις 18:00 μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκουλι , θα έχει εισιτήριο 3€, το οποίο θα διατεθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια του μικρού μας φίλου που μάχεται για τη ζωή του!!!

Σας καλούμε όλους λοιπόν, φίλους του σωματείου και μη , να παρευρεθείτε στο γήπεδο και να διαθέσετε το ποσό αυτό για να δούμε τον μικρό Παναγιώτη γερό και δυνατό!!»

Σχετικά άρθρα