1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2016 14:26

Παραίτηση Καλαρά από το Μαρκόπουλο

Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας, η Μαρία Καλαρά αποχωρεί από το Μαρκόπουλο καθώς υπέβαλλε την παραίτηση της.
Η Καλαρά εδώ και μία πενταετία ήταν υπεύθυνη των αναπτυξιακών τμημάτων του Μαρκόπουλου, με αποκορύφωμα την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ και την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η έμπειρη τεχνικός ευχαρίστησε τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν αυτά τα 5 χρόνια και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει ότι η υπεύθυνη ανάπτυξης των ακαδημιών μας και προπονήτρια της ομάδας Νεανίδων και Κορασίδων, Μαρία Καλαρά υπέβαλλε την παραίτησή της, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Η διοίκηση και το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά την κ. Καλαρά για την προσφορά της στον σύλλογό μας επί πέντε συναπτά έτη και για τη συμβολή της στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του ΑΟΜ και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της.

Η ανακοίνωση της κ. Καλαρά:

”Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους και φτάνουν στο τέλος.

Μετά από πέντε δημιουργικά χρόνια ώς υπεύθυνη ανάπτυξης του Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, αποχωρώ αφήνοντας παρακαταθήκη τα καλά οργανωμένα τμήματα υποδομής, πραγματικό στολίδι για την περιοχή των Μεσογείων.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του συλλόγου για την άψογη συνεργασία και στήριξη, τις αθλήτριες με τις οποίες περάσαμε αξέχαστες στιγμές καθώς και όλους τους γονείς που με στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο της διοίκησης των προπονητών και των αθλητριών. Πάντα επιτυχίες για τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Με εκτίμηση,

Καλαρά Μαρία.”

2 σχόλια

  • Comment Link Οχι άλλα δάκρυα.... Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 16:28 posted by Οχι άλλα δάκρυα....

    Όχι άλλα δάκρυα. Η υπεροψία ακόμα και στην τελευταία ανακοίνωση από την πρωην προπονήρια είναι εμφανής. Ανάληψη ευθύνης δεν βλέπω πουθενά. Χαμένη χρονιά με πολύ μουρμούρα κα στην ταμπακιέρα μηδέν.
    Το μεγαλύτερο λάθος όμως ήταν η προσπάθεια να φέρουμε από αριστερά δεξιά αθλήτριες παραγκωνίζοντας τα δικά μας παιδιά.
    Κρίμα, εύχομαι ν αλλάξουμε μυαλά καθώς κάπου χάθηκε ο προσανατολισμός στην πορεία και θέλει χρόνο να μπούμε στη σωστή διαδρομή.Η παρακαταθήκη όντως δημιουργήθηκε...προς ποια κατεύθυνση όμως προβληματίζομαι να διακρίνω.

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 13:04 posted by ΑΛΕΞ

    Φεύγει και ο σύζυγος που τα έχωνε τόσα χρόνια;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.