1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2016 11:42

Επίσημα «Ναξιώτης» ο Ρούσης

Ο Γιώργος Ρούσης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Πανναξιακού. Η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα τεχνικού και θα αντικαταστήσει τον Ζόραν Κόβασιτς στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνει την συνεργασία του συλλόγου με τον καταξιωμένο προπονητή Γιώργο Ρούση.

«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιώργο Ρούση. Ο Έλληνας τεχνικός διετέλεσε για 3,5 χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκου από όπου και αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο. Έχει διατελέσει επίσης κατά το παρελθόν και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας των Γυναικών.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

19 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 19:52 posted by κωσταςπ.

    Eνα παιγνιδι εβαλε τις αναπληρωματικες με την ναξο και το εχασαν 3-1.με τις αλλαγες που κανει στο ροστερ του να δουμε αν θα συνεχισει να το παιρνει.Oσο για την οργανωση που εχει ο οσφπ στο τελευταιο παιγνιδι στο ρεντη με την θηρα των playoffs ημουνα διπλα στον ταμια που ειπε σε καποιο διπλανο του οτι σημερα εκοψα 200 εισιτηρια.

  • Comment Link SUMMER 2016 Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 15:56 posted by SUMMER 2016

    ....ριχνει υπνους στον παγκο και περνει τιτλους ...φαντασου να ξυπνησει και καποια στιγμη τι εχει να γινει...μας εχεις πρηξει κωστακι με ορισμενες παικτριες του ολυμπιακου...12 ισαξιες παικτριες εχει η ομαδα και παρα τους τραυματισμους επερνε και θα περνει τιτλους γιατι εχει την καλυτερη οργανωση.....εκει ειναι η διαφορα με τις υπολοιπες ομαδες.

  • Comment Link κωσταςπ. Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 11:54 posted by κωσταςπ.

    Mε Τσιμα ο ολυμπιακος χωρις τσβετανοβα και με κοκκινακη για δευτερη λιμπερο ο οσφπ δεν παει ουτε για τριτος θα τον περασουν και οι νησιωτες.ασε που ο κοβασεβιτς ριχνει κατι υπνους στο παγκο.

  • Comment Link ναυαρχος Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 08:02 posted by ναυαρχος

    posted by pao14 εχω την εντυπωση οτι το σαυμβολαιο της νομικου ηταν με οψιον και οχι κλειστο

  • Comment Link ειναι βαρια του παο η φανελα Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 18:25 posted by ειναι βαρια του παο η φανελα

    posted by pao 14 αν θες να πας να χτυπησεις πρωταθλημα πρεπει να παρεις διαγωνια απο πρωτο ραφι ποτε δεν ημουν της αποψης οτι οι κεντρικες κρινουν τιτλους δεν γινεται γαυρος και σαντορινη να εχουν ξενες διαγωνιες υψηλων προδιαγραφων και εσυ να πας με μερτεκη χωρις να θελω να υποτημησω την κοπελα σε αυτη τη θεση θες κατι καλο ειναι η παικτρια που θα παιρνει τις περισσοτερες επιθεσεις

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.