1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2014 16:34

Έμεινε και επίσημα η Γιακουμή

Με μια ανακοίνωση, η ΑΕΚ επιβαιβέωσε το ρεπορτάζ που έλεγε ότι η Δήμητρα Γιακουμή θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το «δικέφαλο» στο στήθος.
«Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Γιακουμή για έναν ακόμη χρόνο. Η Γιακουμή συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του τμήματος και θα συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινόμαυρα" και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας τη νέα προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία μιας ομάδας με παρών αλλά και μέλλον».

14 σχόλια

  • Comment Link gregor7 Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 20:46 posted by gregor7

    στινγκ οπως τα λες ειναι.η αληθεια ειναι οτι με την νεα μεταγραφη εχουμε ξεφυγει τοσο πολυ και δεν υπαρχει και κανενας λογος.μακαρι να παρει καμια καλη και ο παο ωστα να παρουμε και τριτη ξενη.κοιτα να πληρωσεις κις,δηλαβερη,χατζηνικολαου και ας ειναι καλα η κουκου που στα χαρισε και ασε τις αλλες ομαδες.εμας δεν μας ερχονται εξαψαλμοι απο cev-fivb οποτε μαλλον κατι καλυτερο κανουμε για τα χρεη.

  • Comment Link στινγκ Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 17:01 posted by στινγκ

    Και την κις δεν κρατησατε για καλυτερη ξενη φιλε?Και θα μεινετε και με μια προς το παρον...οχι σαν αυτους που δεν εχουν.πρωταθληματα χτισμενα στην αμμο και στις πλατες της καθε Γκιμπσον για οσους θυμουνται.Τζαμπα αερα
    Ας μην ηταν οι διαφοροι φαταουλες με τα λεφτα απο αλλου και θα σου λεγα.....κοντευει η ωρα.

  • Comment Link gnostis Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 08:24 posted by gnostis

    Παο29 στις ασκησεις επι χαρτου εισαστε μανουλες.Καθε χρονο τα ιδια λετε,μεχρι που πεφτει η κατραπακια και το κλεινετε.Να δουμε την πασσα Μεσι,να δουμε την διαγωνια,να δουμε την ακραια,γιατι αμα πας με τη Μερτεκη,θα εισαστε για κλαματα, κι'εδω ειμαστε να τα λεμε.Οχι ομως μετα τις κατραπακιες να εξαφανιζεσαι...και να εμφανιζεσαι αμα κερδιζεις τον Ηλισιακο και τον Ηρακλη θεσ/νικης.Ακου και κατι off the record.Eτοιμασου να υποδεχτειτε ενα παραγοντικο-προπονητικο ραμολιμεντο για να σας τα κανει πιο σ...α απο οτι τα εκανε εκει που ητανε και τον σουταρανε.

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 06:19 posted by aekfan

    Οι απομέσα και τισρ21 δεν μπορεί να είναι πραγματικοί. Είναι τρολ. Επίσης δεν είναι αεκτζήδες και αυτά που γράφουν είναι ντροπή για όλους τους αεκτζήδες. Θα μας διώξουν όλους από τα φόρουμ. Έλεος πια. Λυπον και πιστεύο. Έλεος.

  • Comment Link giati Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 19:40 posted by giati

    apomesa κάνεις καθόλου παρέα με τον tisr21;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.