1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2024 20:53

«Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή

 Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου

 Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας αναφέρει για την Χαντζή:

"Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την πρώην αθλήτρια της αυστριακής Γκρατς, Έλενα Χαντζή, η οποία με τις εμπειρίες της από Ελλάδα και Αυστρία, αναμένεται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια του συλλόγου για διάκριση.

Γεννημένη στις 2/5/2001 στην Πάτρα η 22χρονη αθλήτρια έχει ύψος 180μ και αγωνίζεται ως ακραία. «Γέννημα θρέμμα» της Ολυμπιάδας Πατρών (2014-2020), η Χαντζή αγωνίστηκε στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, στον Αίαντα Ευόσμου, με συμπαίκτρια στην παρθενική της παρουσία στη Volleyleague την κεντρική μας Θεοφίλη Χαμαλίδου και στον Ιωνικό Νίκαιας. Φέτος αγωνίστηκε στην Αυστρία, όπου με την UVC Holding Graz κατέκτησε την 3η θέση του Κυπέλλου Αυστρίας και συμμετείχε στο Challenge Cup.

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση, η νεαρή αθλήτρια τόνισε για το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στο δυναμικό του Α.Ο. Θήρας. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ απαιτητικό, παρόλα αυτά είμαι σίγουρη πως μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.»

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένεια της την Έλενα και της εύχεται μια καλή και επιτυχημένη νέα χρονιά με υγεία και διακρίσεις με την ομάδα μας».

 

 

 

Σχετικά άρθρα

  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • «Σάμπα» με την Φερνάντα Μέλο στον Α.Ο. Θήρας
    Η Φερνάντα Μέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Κουβανής Μεντάρο στον ΑΟ Θήρας. Η έμπειρη Βραζιλιάνα διαγώνια είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ80 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Παφιακό, όπου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκε για την μεγάλη ικανότητα της στο σκοράρισμα.
  • Κώστας Παπαδόπουλος: «Και του χρόνου ο ΑΟ Θήρας θα στοχεύσει ψηλά»
    Ο νέος προπονητής της ομάδας του Α.Ο. Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε μέσω skype από την Ιταλία που βρίσκεται, στον Αντώνη Κοραή και την εκπομπή «Κυκλάδες και αθλητισμός» που μεταδόθηκε από το Volcano Tv και την ιστοσελίδα sportcyclades.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.