1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2023 20:02

Στον Ολυμπιακό υπέγραψε η Ευαγγελία Τάνη

Στον Ολυμπιακό θα πασάρει η Ευαγγελία Τάνη. Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" έδωσε τα χέρια με την 19χρονη (1μ82) εξαιρετικά ταλαντούχα διεθνή πασαδόρο η οποία πέρυσι αγωνίστηκε ως βασική μαέστρος του Άρη σε όλη την χρονιά στη Volley League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ευαγγελία Τάνη. Η διεθνής Ελληνίδα πασαδόρος (ημ. γέννησης 22/7/2004, 1,82μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια (2019-23), η 19χρονη αθλήτρια φόρεσε τη φανέλα του Άρη, ενώ το 2022, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική μας ομάδα Γυναικών. Η νεαρή πασαδόρος αγωνίζεται με το εθνόσημο από το 2017 και την ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων».

Η δήλωση της Ευαγγελίας Τάνη στο olympiacossfp.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή, που μπαίνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό! Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιστορική ομάδα, με τεράστια πορεία, μεγάλη οργάνωση και επαγγελματισμό.

Χαίρομαι που θα βρεθώ σε ένα τέτοιο περιβάλλον, όπου θα προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο, με έναν εξαιρετικό προπονητή και με συμπαίκτριες, οι οποίες διαγράφουν μία σημαντική πορεία στον χώρο του βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στη Volley League. Είμαι αποφασισμένη να δουλέψω συγκεντρωμένα και μεθοδικά, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει την ερχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Προηγούμενες ομάδες

:2019-23 Άρης

2017-19 ΟΠΑΘ Περσέας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.