1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2017 18:37

Τζούριτς: «Η δίψα για διάκριση είναι μεγάλη»

Ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών Δημήτρης Τζούριτς εκπροσώπησε τους παίκτες στην συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου της Αλεξανδρούπολης. Ο διεθνής διαγώνιος ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς που παρέχει τα πάντα σε αυτόν και την ομάδα και αναφέρθηκε στη δίψα που υπάρχει από όλους για μία επιτυχία.

«Θα ήθελα εκ μέρους όλων των αθλητών της Εθνικής να πω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για όσα έχουμε βρει εδώ γιατί μετά από πολύ καιρό τα έχουμε όλα έτοιμα. Είναι τιμή μας και χαρά μας που βρισκόμαστε σε έναν τόπο που είναι η ιστορία του βόλεϊ και που οι άνθρωποι του γνωρίζουν και αγαπούν το άθλημα. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολύ ικανοί να κάνουμε κάτι πολύ καλό».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο λείπει από τους διεθνείς μία πρόκριση σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, μία διάκριση και για το αν υπάρχει η δίψα έτσι ώστε να γίνει αυτή η υπέρβαση τόνισε:

«Η δίψα ασφαλώς και είναι μεγάλη. Από το 2009 έχουμε να πάιξουμε σε μία σημαντική διοργάνωση και συγκεκριμένα από το ευρωπαϊκό της Σμύρνης στην Τουρκία. Από τότε προσπαθούμε, έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια. Το θέλουμε πάρα πολύ. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που είναι στην Εθνική έχουν την ίδια θέληση. Πέρυσι που χάσαμε την πρόκριση στα μπαράζ ήταν ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια στην ιστορία της ομάδας. Πιστεύω ότι αν κάναμε την προετοιμασία εδώ στην Αλεξανδρούπολη θα περνούσαμε απ’ τα μπαράζ. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, αλλά βλέπω θετικά και καλά πράγματα τώρα. Βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα και είμαι αισιόδοξος. Μπορεί τα χρόνια να περνάνε και να μεγαλώνω κάθε χρόνος που περνάει, αλλά δεν τα παρατάω».

Πηγή φωτό: sportsaddict.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.