1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2016 18:28

Πλήρης και... ανεβασμένος ο Ηρακλής, νίκη για να ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής στη Volleyleague  (13/2, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης).
Ο Ηρακλής βρίσκεται στη καλύτερη αγωνιστική περίοδο μέσα στη σεζόν καθώς προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στο Βραχάτι επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ και φυσικά από τις προκρίσεις σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο που τον διατηρούν μέσα σε όλους τους στόχους της σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού έχει πολύ καλή ψυχολογία και φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη που θα τον ανεβάσει και πάλι στην 10η θέση και πολύ κοντά στις υπόλοιπες ομάδες που προπορεύονται και που εκ των πραγμάτων θα εμπλακούν στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο «γηραιός» έχει 12 βαθμούς και 4 νίκες και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση του στα προημιτελικά του κυπέλλου αλλά και τη νίκη επί της Ορεστιάδας θέλει να πάρει «διπλό» και με την 11η νίκη του να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στην 4αδα. Ο Παναθηναϊκός έχει 28 βαθμούς έναντι 34 του ΠΑΟΚ και 36 του τρίτου Φοίνικα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.