1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2016 18:40

Με τον κόσμο του για την πρόκριση

Την ρωσική Σουργκούτ υποδέχεται αύριο στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Cev Cup.
Στην παγωμένη Σιβηρία οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-2 και για να εξασφαλίσει απευθείας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1. Εάν νικήσει 3-2 σετ θα παιχτεί και «χρυσό» σετ (15 πόντων) για την πρόκριση. Διαιτητές θα είναι ο Σέρβος Ντεγιάν Ρόγκιτς και ο Πολωνός Μάρεκ Λαγκιέρσκι.

Στη Σουργκούτ αγωνίζεται και ο Αλέξα Μπρντόβιτς (Νο 6), υιος του αείμνηστου Ντεγιάν Μπρντόβιτς που έφυγε από τη ζωή στις 22 Δεκεμβρίου 2015 σε ηιλικία 49 ετών. Ο Ντεγιάν είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.

Οι πειραιώτες ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς και περιμένουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους η παρουσία του οποίου αναμένεται να τους δώσει σημαντική ώθηση για μια σπουδαία πρόκριση στoυς «4» της διοργάνωσης. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες παικτών του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.