1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2016 13:45

Γνωρίστε το... Baby Gym στα παιδιά σας

Πλέον οι γονείς έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν στα παιδιά τους τον αθλητισμό από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών. Ο Γυμναστικό Σύλλογος Αγ.Αναργύρων και ο Πήγασος Χαϊδαρίου εμπιστεύτηκαν τον Θανάση Πανούσο και την Δήμητρα Γιαννοπούλου για να μυήσουν και παιδάκι στον αθλητισμό και την γυμναστική


«Baby Gym - Αθλητική δραστηριότητα για παιδιά απο 3 εώς 6 ετών.

Κάτι καινούριο και ολόφρεσκο έρχεται φέτος στον χώρο των αθλητικών δραστηριοτήτων για μικρά παιδιά από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγ.Αναργύρων και τον Πήγασο Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Θανάση Πανούσο και την προπονήτρια Γιαννοπούλου Δήμητρα. 

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με την χρήση κατάλληλου εξοπλισμού υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βηματα στον αθλητισμό,αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες και εκπαιδεύονται στην ομαδικότητα. Μέσα από το παιχνίδι, το συνδυασμό ασκήσεων, τα χρώματα , τη μουσική και με σύμμαχο το χαμόγελο και την ενσυναίσθηση της τρυφερής παιδικής ηλικίας τα απογεύματα μας γεμίζουν γέλια και διασκέδαση.

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook και περιηγηθείτε στον δημιουργικό μας κόσμο μέσα από φωτογραφίες και άρθρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους προπονήσεων Δήμητρα Γιαννοπούλου στο τλφ 6984754234 και τον Θανάση Πανούσο στο τλφ 6972992222»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.