1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
21-08-2014 13:29

Η επιστροφή μίας Κυρίας !

Τα πρώτα συναισθήματα της επιστροφής στην ΑΕΚ μοιράστηκε  η Φαίη Κουνάδη. Η «μεγαλύτερη κυρία», όπως την αποκαλούν πολλοί φίλοι της Ένωσης επέστρεψε να βοηθήσει μετά από ένα χρόνο απουσίας στον Ηρακλή Κηφισιάς, κι ένα χρόνο απουσίας από το βόλεϊ.

«Δεν περιμένω την πρώτη προπόνηση, περιμένω τον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Το έχω ζήσει τόσες φορές ,αλλά κάθε φορά είναι διαφορετικό. Είναι απερίγραπτο αυτό που έχω νιώσει και αυτό που περιμένω να νιώσω.Τους αγαπάω και με αγαπάνε και αυτοί πολύ. Δεν ήμουν ποτέ ΑΕΚ πριν έρθω, αλλά τους αγαπάω όλους. Είναι συναίσθημα που δεν ξέρεις κάποιον προσωπικά και τον αγαπάς».

Η Κουνάδη έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι πρώτο μέλημα όλων στην ομάδα πρέπει να είναι να φεύγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι.

«Αυτό που θέλω είναι ότι και να γίνει, είτε πάρουμε το πρωτάθλημα είτε βγούμε τελευταίοι, να το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι. Σημασία έχει να μην ξεφτιλίζεσαι, να μην ξεφτιλίζεις αυτό που φοράς. Είναι καλύτερα να είσαι τελευταίος σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, είναι έτσι και αλλιώς μεγάλο, παρά να είσαι τρίτος σε κάποια άλλη ομάδα. Είναι διαφορετικό. Τώρα στα δύσκολα, είναι μεγάλη ευκαιρία για κάποιον που κάνει καριέρα να αγαπήσει την ΑΕΚ. Το μέλημα είναι να φεύγουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι. Να παίζεις να το ευχαριστιέσαι. Τουλάχιστον να αγαπάς αυτό που κάνεις. Είτε πηγαίνουμε για πρωτάθλημα, είτε για παραμονή στο μυαλό μου έχω ένα στόχο. Ψηλά το κεφάλι. Αυτό που χαροποιεί τον κόσμο είναι να είσαι κυρία εντός και εκτός».

Πηγή: enwsi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.