1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-08-2014 13:58

Το Grassvolley έρχεται στις 30/8

Μετά τις μάχες στα ταραφλέξ, στα παρκέ και στην άμμο, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το αγαπημένο μας άθλημα και στο χορτάρι, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του στην Ελλάδα.

Η ACTIVITIES & SPORTS GATEWAY, φέρνει το τόσο απολαυστικό άθλημα στη χώρα μας, στην πρώτη του αυτή παρουσία στον υπέροχο χώρο του ALMACLUB (almaclub.gr) δίπλα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο.

Διαβάστε προσεκτικά τους κανονισμούς του νέου αθλήματος και ελάτε να απολαύσετε ένα φανταστικό διήμερο, σε έναν από τους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, με την ενασχόληση σας με το άθλημα, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, στην πισίνα του κέντρου, να πιείτε τον καφέ σας και για τους μικρούς σας συνοδούς, δωρεάν χρήση του παιδότοπου και των γηπέδων 5Χ5.

Το τουρνουά, απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις ηλικίες, από παλαίμαχους μέχρι παίδων - κορασίδων και με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές.
Φτιάξτε λοιπόν τις ομάδες σας (των 4 ατόμων) και ελάτε να γνωρίσετε τη μαγεία του αθλήματος σε μία ακόμα διαφορετική επιφάνεια.

Το volleynews.gr υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.