1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2017 15:27

Οι Χότζα και Παχιαδάκης ζουν το όνειρό τους

Από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες στα τελικά της Χίου ήταν οι Μάριος Χότζα και Μάνος Παχιαδάκης. Αμφότεροι γεννημένοι το 2002 στην Κρήτη, έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του U19 Juniors Final όπου ηττήθηκαν από τους πιο έμπειρους Κόλα, Βολιτάκη.
Ο Μάριος αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην άμμο μετά την περσινή δεύτερη θέση στο Κ16, σε αντίθεση με τον Μάνο που είναι... πρωτάρης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα όπως όλα τα αγόρια ποδόσφαιρο στην αρχή και μετά ξεκίνησα βόλεϊ. Από Τετάρτη Δημοτικού κόλησα και αμέσως ασχολήθηκα και με το beach volley και συνεχίζω μέχρι και τώρα. Το beach volley μου αρέσει πολύ, εκεί στοχεύω περισσότερο παρά στη σάλα. Θέλω να συνεχίσω την δουλειά και να φτάσω στο μέλλον σε επίπεδο Masters» δήλωσε ο Μάριος Χότζα και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συμπαίκτης του Μάνος Παχιαδάκης για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με το κορυφαίο αγώνισμα του καλοκαιριού.

«Φέτος ξεκίνησα για πρώτη χρονιά. Παίζω κυρίως στη σάλα αλλά φέτος ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Πρώτη εμπειρία είναι πολύ θετική, μου αρέσει πολύ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω. Είχα κάποια θέματα στην αρχή επειδή δεν είχα συνηθίσει να παίζω στην άμμο αλλά με τον καιρό συνήθισα και πλέον έχω μπει στον σωστό δρόμο».

Αναφερόμενοι και οι δύο για την φετινή πορεία τους σχολίασαν: «Πριν έρθουμε είχαμε στόχο να πάμε στο Κ17 αλλά δεν πήγαμε καλά στα Regional και γι'αυτό ήρθαμε στη Χίο για το Κ19. Θέλαμε να περάσουμε τους ομίλους και να πάμε στα ημιτελικά, οπότε από την στιγμή που τα καταφέραμε είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας. Στον ημιτελικό χάσαμε από μία πιο έμπειρη ομάδα αλλά τον στόχο μας τον αρχικό τον πετύχαμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.