1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2016 12:37

Mελισσουργός: «Συναίνεση εδώ και τώρα με ενιαίο ψηφοδέλτιο»

O επικεφαλής της κίνησης Volley 2012 Γιώργος Μελισσουργός με γραπτή δήλωση του καλεί τον Γιώργο Καραμπέτσο «να πάρει άμεσες πρωτοβουλίες για σύνθεση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, με εκπροσώπους και των 4 παρατάξεων, υπό προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στο άθλημα να αλλάξει σελίδα και να αντιμετωπίσει το μέλλον χωρίς αντιπαραθέσεις και ανούσιες αντεγκλήσεις».

Η δήλωση Μελισσουργού έρχεται την επομένη της συνέντευξης του Γιώργου Καραμπέτσου στη NOVA που επίσης μίλησε για ενωτικό ψηφοδέλτιο, ενώ φωτογράφησε τον Μελισσουργό πως ήταν και ο μόνος που έβαλε τον εαυτό του κάτω από το συμφέρον του αθλήματος. Η ανακοίνωση:

 

«Στο σύντομο διάστημα ζωής τηςΔιοικούσας Επιτροπής(όπου εκπροσωπήθηκαν με κοινή συναίνεση και οι 4 εκλογικές παρατάξεις), ως VOLLEY 2012, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και εξετάσαμε προτάσεις συνεργασίας και με τις τρεις άλλες παρατάξεις, όπως άλλωστε γνωρίζουμε ότι έκαναν και μεταξύ τους.

Αυτό από μόνο του αποτελεί απόδειξη απόλυτης δικαίωσης των απόψεων που εξαρχής είχε διατυπώσει η κίνηση VOLLEY 2012, σχετικά με την ευκαιρία για συνεννόηση όλων των υποψηφίων και την σύνθεση μιας οικουμενικής διοίκησης για το καλό του αθλήματος.

Σήμερα, μετά την προκήρυξη των επαναληπτικών εκλογών και αφού στο μεταξύ διαπιστώθηκε η πολύ κακή οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας που σε μεγάλο βαθμό υπονομεύει το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ, αυτή η ανάγκη για συναίνεση είναι πιο έντονη και απαιτητή από ποτέ.

Με βάση τα παραπάνω,και αξιολογώντας και τα όσα δήλωσε ο κος Καραμπέτσος στην πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία, η κίνηση VOLLEY 2012 καλεί τον επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης και προσωρινό Πρόεδρο κ. Καραμπέτσο, να πάρει άμεσες πρωτοβουλίες για σύνθεση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, με εκπροσώπους και των 4 παρατάξεων, υπό προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στο άθλημα να αλλάξει σελίδα και να αντιμετωπίσει το μέλλον χωρίς αντιπαραθέσεις και ανούσιες αντεγκλήσεις.

Ούτε τα Σωματεία, ούτε το Ελληνικό βόλεϊ θα αντέξουν μία τρίτη εκλογική διαδικασία, αν και αυτή της 17/12/16 αποτύχει να εκλέξει μόνιμη διοίκηση.

Αναμένουμε άμεσα την ανταπόκριση όλων των παρατάξεων στην κατεύθυνση αυτή, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να σχεδιάσουμε με τους καλύτερους όρους το μέλλον του αθλήματος μας που ταλαιπωρείται και βαλτώνει, αντί να διακρίνεται και να πρωτοπορεί.

Το VOLLEY 2012 έχει αποδείξει πολλές φορές την διάθεση συνεργασίας καθώς και το θετικό πνεύμα που χαρακτηρίζουν την κίνησηαπό το ξεκίνημα της. Έχει κάνει δε πολλές υποχωρήσεις και διατίθεται να κάνει και όσες άλλες είναι απαραίτητες, προκειμένου να επιτευχθούν λύσεις που θα βοηθήσουν το βόλεϊ.

Για το Volley 2012

Γιώργος Μελισσουργός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.