1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2023 11:41

Παναγιώτης Ρουμελιώτης: «Ουδεμία σχέση έχω με τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα στην Πάτρα»

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης με δήλωση του ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν εμπλέκεται με τα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα στον αγώνα μεταξύ του Ερμή Πατρών και του Πάτρα Βόλεϊ. Ο βετεράνος αθλητής βρίσκεται σε άλλη πόλη με την οικογένεια του όπου εργάζεται και με την εμπλοκή του ονόματος του έχει διαταραχθεί η προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική του ηρεμία και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πως επιφυλάσσεται έναντι παντός νομίμου δικαιώματος του. Η δήλωση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη:
«Ουδεμία σχέση έχω με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην Πάτρα στον αγώνα μεταξύ του Ερμή Πατρών και του Πάτρα Βόλεϊ. Ουδέποτε βρέθηκα στο γήπεδο και προς έκπληξη μου το όνομα μου ενεπλάκη σε δημοσιεύματα. Ζητώ να πάψει η αναπαραγωγή της είδησης που εμπλέκει το όνομα μου. Επιφυλάσσομαι έναντι παντός νομίμου δικαιώματος μου. Θα ασκηθούν διώξεις στα Μέσα Ενημέρωσης που το πράττουν», ανέφερε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.