1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2016 14:44

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016: Μελισσουργός "Ψηφίστε ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα"

Η τοποθέτηση του Γιώργου Μελισσουργού:

"Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα. Θα συμμετάσχουμε σε μία διαδικασία που θα αποφασίσουμε προς ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει το άθλημα. Τον τελευταίο μήνα οι ιστοσελίδες, τα φαξ έχουν βυθιστεί από τα σχόλια και τις δηλώσεις στήριξης. Εμείς σαν VOLLEY 2012 έχουμε παρακολουθήσει με το στόμα ανοιχτό, με αυτά που συμβαίνουν στις άλλες τρεις παρατάξεις, για το γεγονός ότι ο καθένας θα βγάλει… τα άπλυτα του άλλου στη φόρα. Εμείς δεν συμμετείχαμε σε αυτό και δεν μας ακουμπάει το ροντέο ανταλλαγής δηλώσεων. Είχε πολύ ενδιαφέρον ένα σχόλιο της κ. Λάνδρου, η οποία υπέβαλε το ερώτημα: «Γιατί για πρώτη φορά, τέσσερις  άνθρωποι διαγωνίζεστε για να πάρετε αυτή… την ηλεκτρική καρέκλα». Καμιά φορά όμως εκεί που σταματάει η λογική,  ξεκινάει το συναίσθημα και η αγάπη για το βόλεϊ και αυτό ήταν που πρυτάνευσε. Είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας για το βόλεϊ.

Για να πετύχει η διοίκησή του πρέπει να είναι ενωμένη. Οι επιτυχίες μας έχουν έρθει μόνο όταν η διοίκηση είναι ενωμένη, αν δεν είναι δυστυχώς είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Τα τελευταία χρόνια ήταν διχασμένο και παραμένει διχασμένο. Όποιο αποτέλεσμα και να προκύψει πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Δεν τα γνωρίζει όλα ένας πρόεδρος, αλλά αν επιλέξει σωστούς συνεργάτες. Αυτό θα κάνει την μεγάλη διαφορά γιατί λίγο πολύ όλοι λέμε τα ίδια πράγματα.. Εμείς σαν VOLLEY2012 επιλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους. Ψηφίζουμε ανθρώπους για το βόλεϊ. Έρχεστε εδώ σήμερα να επιλέξετε ανάμεσα σε περίπου 100 υποψηφίους, για την φιλοσοφία της διοίκησης.


"Η διοίκηση της ΕΟΠΕ δεν είναι κάτι παραπάνω από τα σωματεία. Είμαστε όλοι ένα. Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τα σωματεία και όχι να δημιουργούμε προβλήματα, Δεν υπάρχουν δικοί μας και δικοί σας, Είναι ισότιμο για όλους.

Το χρέος θα το αποτυπώσουμε και θα ενημερώνουμε ανά χρονικά διαστήματα την πορεία του. Δεσμεύομαι ότι δεν θα παίρνουμε οδοιπορικά από το ταμείο της ΕΟΠΕ.

Αλλαγές των γεωγραφικών ορίων των ενώσεων. Στο πλαίσιο της μείωσης του κόστους θέλουμε να δημιουργήσουμε σχολές διαιτητών στις ενώσεις και να υπάρχουν τοπικοί διαιτητές, γιατί μεγάλο είναι το έξοδο μετακίνησης των διαιτητών σε όλη την Ελλάδα.

Για το μπίτς βόλεϊ μπορώ να πω οτι είναι κοντά μας ο Αλέκος Παρασκευόπουλος, ο ειδικότερος όλων που μπορεί να είναι υπεύθυνος των διοργανώσεων.

Έχουμε δεσμευτεί για το καταστατικό και πρέπει να αλλάξει. Αυτό που έγινε σήμερα δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Θα ολοκληρώσω όπως ξεκίνησα. Ψηφίστε ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα, παρόλο που είμαστε 4 παρατάξεις να διαλέξουμε αυτούς που μπορούν να εκπροσωπήσουν το άθλημά μας καλύτερα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.