1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2016 14:17

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016: Μαυρομάτης "Πήγαμε το βόλεϊ δυο βήματα μπροστά"

Τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης υπερασπίστηκε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μπροστά στα σωματεία.
"Είναι προφανές ότι το άθλημα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Είναι στο χέρι του σώματος να επιβάλει σε μας που ασχολούμαστε με τα κοινά να κρατηθεί το ήθος. Διανεμήθηκε ένα φυλλάδιο το πρωί το οποίο παρουσιάζει ποιοι είμαστε εμείς που ζητάμε την ψήφο σας.

Δεν είμαι Μεσσίας, ούτε ήρθαμε εδώ να λύσουμε ότι δεν λύνεται. Στο φυλλάδιο που έχετε, γράφει τι υποσχέσεις δώσαμε το 2012 και τι υλοποιήσαμε μέχρι τώρα. Φέραμε το βόλεϊ 2 βήματα μπροστά. Η οικονομική κατάσταση της ΕΟΠΕ είναι τραγική και το γεγονός και μόνο ότι τα χρέη κατέβηκαν από τα 10 στα 5 εκ. και το ποσό που περιμένει να λάβει η ομοσπονδία μέχρι το τέλος του χρόνου δεν είναι πάνω από 400.000, δεσμευόμαστε να νοικοκυρέψουμε το χρέος ακόμα πιο πολύ, να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις. Κάποιος από τους υποψηφίους μου είχε πει ότι θα φέρει 1 εκ ευρώ χορηγία και εγώ του είπα φέρτο και εγώ παραιτούμαι τώρα. Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε και ένα από τα λάθη που έχω κάνει είναι ότι δεν έβγαινα κάθε 15 μέρες να δείχνω τα κατασχετήρια που έρχονται συνεχώς.

Το δεύτερο που δεσμευόμαστε είναι το θέμα της εκπαίδευσης και οργάνωσης. Η ομοσπονδία έχει μεγάλο αριθμό υπαλλήλων , τον μεγαλύτερο μετά το ΣΕΓΑΣ, ενώ σε αντίστοιχες ομοσπονδίες στο εξωτερικό, ο αριθμός υπαλλήλων είναι μικρότερος. Τα σωματεία, με πολύ ρεαλισμό έχουν αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ξέρουν ότι η ομοσπονδία δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην εκπαίδευση. Οι Ενώσεις είναι θεμελιώδες κομμάτι της ΕΟΠΕ και κατηγορούμαι ότι δεν συνεργάζομαι μαζί τους.

Τις Εθνικές ομάδες,  θέλουμε να τις φτάσουμε σε ένα σημείο υψηλό. Δίνουμε μια μάχη και προκύπτουν δύο ζητήματα. Το ένα είναι το διοικητικό μοντέλο που θέλουμε, το οποίο απαιτεί μια νοοτροπία που θέλει να  ρέει πολύ χρήμα στον αθλητισμό ή νοοτροπία που απαιτεί όλους εμάς να λειτουργούμε με άλλες βάσεις, απόλυτης διαφάνειας. Να λειτουργούμε για το άθλημα και μόνο. Υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα στο διοικητικό μοντέλο.

Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησα με τους υπόλοιπους υποψηφίους να βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής για να προχωρήσουμε όλοι μαζί, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Άλλοι δεν ήθελαν, άλλοι δεν το επέτρεπε το περιβάλλον τους".

Για την ΕΟΕ και την δεύτερη ψηφοφορία: Το άθλημα με τίμησε το 2012 να εκπροσωπήσω το άθλημα στην ολυμπιακή επιτροπή. Νομίζω, το έκανα με επιτυχία και βοήθησα να αλλάξει η συνολική εικόνα για το βόλεϊ. Ζητώ την ψήφο σας για το θέμα αυτό".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.