1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-06-2015 15:59

Όλα έτοιμα για το North Area Series 2015

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του North Area Series, της μακροβιότερης διοργάνωσης στην βόρεια Ελλάδα. Εφτά σταθμοί περιμένουν τους αθλητές να δώσουν και πάλι της μάχες τους στο πιο συναρπαστικό άθλημα του καλοκαιριού από τις 11 Ιουνίου ως τις 2 Αυγούστου

Ο υπεύθυνος των τουρνουά Σπύρος Γκολίτσης, είπε: «Για μια ακόμη χρονιά το North Area Beach Volley Circuit είναι έτοιμο να ξεκινήσει και αναμφισβήτητα αποτελεί το μεγαλύτερο event beach volley του καλοκαιριού. Το πρώτο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στις 12 Ιουνίου στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονίας εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Με χαρά φέτος έχουμε 3 σταθμούς του North στην κατηγορία Open του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Μετά το πρώτο τουρνουά συνεχίζουμε στα Μουδανιά, την Πρέβεζα, στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά, την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, την Αλεξανδρούπολη και ολοκληρώνουμε στην όμορφη Χαλκίδα με τους τελικούς.

Εύχομαι και φέτος να απολαύσουμε όμορφο θέαμα να γίνουν καλά παιχνίδια και ανταγωνιστική αγώνες».

Η Έφη Κώστα, υπεύθυνη τύπου της διοργάνωσης δήλωσε: «Καλωσορίζω όλους τους αθλητές και εύχομαι όλοι να έχουν ένα πολύ καλό καλοκαίρι χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι να πάρει ο καθένας ότι επιθυμεί από την διοργάνωση».

Την ευκαιρία να αγωνιστούν θα έχουν και οι ερασιτέχνες, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν στο Halkidiki Cup.

Ο υπεύθυνος του Halkidiki Cup Κώστας Αυγιτίδης είπε: «Φέτος το North Area επεκτείνετε και σε ερασιτεχνικό επίπεδο ε την διοργάνωση του Halkidiki Cup που κάθε εβδομάδα θα διοργανώνεται σε διαφορετική περιοχή της Χαλκιδικής για να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν να παίξουν beach volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο πάντα με τις άριστες συνθήκες και τις καλύτερες παροχές για όλους».

Τους αθλητές του τουρνουά εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Ευγενίδης, ο οποίος είπε:«Ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά την διοργάνωση που κάνει μια καταπληκτική διοργάνωση που για εμάς τους αθλητές είναι θεσμός . Γνωρίζουμε πω σε δύσκολους καιρούς βλέπουμε πως γίνεται μια προσπάθεια να γίνετε ένα καλύτερο τουρνουά σε καινούργιες περιοχές, πολύ καλύτερες εγκαταστάσεις και είναι χαρά μας που συμμετέχουμε σε τέτοια τουρνουά».

Την ομάδα των διαιτητών εκπροσώπησε η Μαρία Τσιούλα, η οποία τόνισε: «Χαιρόμαστε που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στα τουρνουά που διοργανώνονται στην Βόρεια Ελλάδα Ευχόμαστε να γίνουν ωραίοι αγώνες, χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσουν οι καλύτεροι».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ο. Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία (Carrefour) 11-15 Ιουνίου Open

2ο. Island (Μουδανιά) 26-28 Ιουνίου

3ο. Πρέβεζα (Κυανή Ακτή) 3-5 Ιουλίου (Gold)

4ο. Αρετσού 10-12 Ιουλίου Open

5ο. Ολυμπιάδα (Perroquet) 17-19 Ιουλίου

6ο. Αγία Παρασκευή (Αλεξανδρούπολη Yasu) 26-28 Ιουλίου

7ο. Χαλκίδα (Πλαζ Αστέρια) 1-2 Αυγούστου Open, Gold

Οι ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν στο εναρκτήριο τουρνουά στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 21:00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.