1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2013 19:52

Το πρωί κατάλληλο, το απόγευμα ακατάλληλο! (φωτό)

Κι όμως, όλα γίνονται… Την ώρα που το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Ολυμπιακό αναβάλλεται λόγω ακαταλληλότητας του Ζηρινείου, το SentraGoal φέρνει στη δημοσιότητα το έγγραφο που υπογράφτηκε σήμερα το πρωί, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα τέλεσης αγώνων στο συγκεκριμένο γήπεδο!


Επί της ουσίας, το πρωί το Ζηρίνειο κρίθηκε κατάλληλο και το απόγευμα ακατάλληλο κι όλοι αναρωτιούνται, με πρώτο και καλύτερο τον Δήμαρχο Κηφισιάς, με ποια άνωθεν παρέμβαση αποφασίστηκε η ακαταλληλότητα του γηπέδου σε λιγότερο από 10 ώρες.

Όπως αποδεικνύεται στο έγγραφο, πέντε μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρβν και Αθλητικών εγκαταστάσεων, «άναψαν» το πράσινο φως στο Ζηρίνειο το πρωί της 4ης Οκτωβρίου και μάλιστα στη δεύτερη σελίδα αναφέρεται ρητώς πως «χορηγείται άδεια λειτουργίας στον προαναφερόμενο αθλητικό χώρο»!
Παρ' ολ' αυτά, στις 4 το απόγευμα, το χαρτί αυτό… πετάγεται στον κάλαθο των αχρήστων, το γήπεδο κρίνεται ακατάλληλο κι ως εκ τούτου οδηγείται σε αναβολή η αναμέτρηση βόλεϊ της Κιφισιάς με τον Ολυμπιακό και της Κηφισάς με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή!

Η επίσημη δικαιολογία για το μπλέξιμο είναι πως ο υπάλληλος δεν πρόλαβε να πάει στο… πρωτόκολλο για να πάρει την απαιτούμενη σφραγίδα και μέχρι να το κάνει την Δευτέρα το γήπεδο παραμένει ακατάλληλο!

Τι έχει προηγηθεί; Πληροφορίες του SentraGoal αναφέρουν τα εξής: Μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή της Αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας των συγκεκριμένων αγώνων, στις οποίες αποφασίστηκε πως θα δοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων μόνο στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Σήμερα, στις 9.57 το πρωί, μετά το συμβάν στα Πετράλωνα, η Αστυνομία έστειλε χαρτί στο υφυπουργείο Αθλητισμού και υπέβαλε αίτημα να μην δοθούν εισιτήρια σε φιλάθλους και να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, όλα τα παιχνίδια βόλεϊ που είναι προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα!

Το υφυπουργείο επικοινώνησε με τον Παντελή Ταρνατόρο και τον ενημέρωσε για το σχετικό αίτημα. Τόσο η ΕΣΑΠ όσο και το υφυπουργείο ήταν αντίθετοι στη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και μάλιστα υποστήριξαν πως ήταν αντίθετο να συμβεί κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι είχαν ήδη πουλήσει εισιτήρια στον κόσμο τους. Ετσι, αποφασίστηκε η διεξαγωγή όλων των αγώνων, με τα μέτρα που είχαν ληφθεί στις προαναφερόμενες συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας… Ωστόσο, κάποιος άλλος είχε διαφορετική άποψη…

Ως δια μαγείας, την τελευταία στιγμή, υπήρξε ενημέρωση από την Περιφέρεια για αναβολή των αγώνων στα γήπεδο όπου δεν υπάρχει άδεια καταλληλότητας και ως εκ τούτου η ΕΣΑΠ αναγκάστηκε να αναβάλει τα παιχνίδια που θα διεξάγονταν στη Γλυφάδα και το Ζηρίνειο! Κι αν η Γλυφάδα πράγματα δεν έχει άδεια (σ.σ. ούτε οικοδομική άδεια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ) και είναι δικαιολογημένη η απόφαση, δεν ισχύει το ίδιο με το Ζηρίνειο που από σήμερα το πρωί διαθέτει άδεια.

πηγή: sentragoal.gr

 

2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.