1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2014 23:50

Αναστασιάδης, Καμπούρης και Μαναβή, Παρισάκη πρωταγωνιστές (και) στην Κερατέα

Το δύο στα δύο έκαναν οι Αναστασιάδης/Καμπούρης & Μαναβή/Παρισάκη στο 2ο τουρνουά Juniors που ολοκληρώθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Κερατέας, με το φινάλε να σημαδεύεται από τους τραυματισμούς της Κουφαλιτάκη και του Μανδηλάρη.

Η Κουφαλιτάκη αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν μπόρεσε να συνεχίσει με αποτέλεσμα οι Παπαδοπούλου, Σιούλα να προκριθούν άνευ αγώνα στον τελικό. Εκεί όμως οι Μαναβή, Παρισάκη δεν άφησαν κανένα περιθώριο καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-11, 21-06) και πανηγύρισαν το 2ο τίτλο τους.

Στους άνδρες ο Μανδηλάρης (συμπαίκτης του Δεληπρίμη) τραυματίστηκε στο 2ο σετ του ημιτελικού κόντρα στους Κανέλλο, Σακκά, παρόλα αυτά ολοκλήρωσε το ματς με την ομάδα του να προκρίνεται στον τελικό, αλλά τον ίδιο να αδυνατεί να συνεχίσει.

Έτσι οι Αναστασιάδης, Καμπούρης πανηγύρισαν άνευ αγώνα την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου τουρνουά…

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο 3ο και τελευταίο τουρνουά OPEN, που διοργανώνει ο Θησέας Πατρών στον αθλητικό πολυχώρο της Νίκης Προαστίου, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν και οι τελικοί της φετινής χρονιάς για τις κατηγορίες U16, U19, U22.

 

Keratea2.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.