1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2014 11:13

Μπισέτ στο volleynews.gr: «Γιατί όχι τριάδα με ΜΕΝΤ;»

Η πρώτη μεταγραφή ξένου για τη ΜΕΝΤ στη Volleyleague είναι εδώ και λίγες μέρες γνωστή, και δεν είναι άλλη από αυτή του κεντρικού από τα νησιά Μπαρμπέιντος, Τζούλιαν Μπισέτ.

Το volleynews.gr επικοινώνησε με τον 23χρονο άσσο των Θεσσαλονικέων, ο οποίος μας μίλησε, με μεγάλη χαρά, για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τη ΜΕΝΤ, ενώ δε δίστασε να θέσει αρκετά ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών για τη νέα σεζόν.

Για την απόφαση του να δεχθεί την πρόταση της ΜΕΝΤ:

«Όταν ήρθε η πρόταση της ΜΕΝΤ, μίλησα με τον κόουτς Σπύρο (Γκολίτση), ο οποίος με έπεισε να έρθω στην ομάδα, και μου εξέφρασε την πίστη του ότι ταιριάζω με τη φιλοσοφία και το στυλ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, η ΜΕΝΤ είναι μια ομάδα που κάνει κάθε χρόνο βήματα προόδου».

Για την Ελλάδα:

«Είναι η πρώτη φορά που θα έρθω στη χώρα σας. Γι' αυτό ζήτησα και τη γνώμη του Φιλ Μπράνερ, που έχει βρεθεί στην Ελλάδα, και μου είπε πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο μέρος, που έχει παράδοση στο βόλεϊ και παράγει αρκετούς παίκτες».

Για το επίπεδο της Volleyleague:

«Από όσα έχω δει μέσω στιγμιοτύπων και βίντεο, το επίπεδο στην Ελλάδα είναι καλό, αλλά είναι κάτι που θέλω διαπιστώσω και μόνος μου, ερχόμενος να παίξω στη χώρα σας. Ελπίζω να μου ταιριάζει».

Για τους στόχους του την προσεχή σεζόν, προσωπικούς αλλά και συλλογικούς:

«Καταρχάς, θέλω να βοηθήσω την ομάδα, μαζί με τον προπονητή αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Μέσα από τη δουλειά, να βελτιωθώ προσωπικά, αλλά και ως μέλος της ομάδας, να «μεγαλώσουμε» προϊόντος του χρόνου, και γιατί όχι, να τερματίσουμε και στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος».

 

Δημήτρης Βάλσαμος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.