1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2014 14:27

Απόστολος Οικονόμου: «Η αυτοκριτική μου»

Ο Απόστολος Οικονόμου με επιστολή του ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε στην ΑΕΚ και αναλαμβάνει την ευθύνη για την χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Ο Οικονόμου σίγουρα έχει ευθύνες αλλά δεν είναι ο μόνος. Είναι ο μόνος, όμως, που βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να γράψει την παρακάτω επιστολή:
«Στον Πρωταθλητισμό και ειδικά στις μεγάλες ομάδες μετράει πάντα το αποτέλεσμα και μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα ,ως άνθρωπος με αξιοπρέπεια και ως σωστός επαγγελματίας πρέπει να κανεις πάντα την αυτοκριτική σου, είτε είσαι διοικηση ,είτε είσαι προπονητής ,είτε είσαι παίκτης.
Στο πλαίσιο της αυτοκριτικής μου ως προπονητής της ομάδας και έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΚ αναλαμβάνω εξολοκληρου την ευθύνη για το αποτυχημένο αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακο και έτσι απόφασισα να θέσω την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης του γυναικείου τμήματος βολλευ της ΑΕΚ .
Ως προπονητής της ΑΕΚ όλα αυτούς τους μήνες από τον Αύγουστο  του 2011 ως και σήμερα έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να είναι η ΑΕΚ πρωταγωνίστρια δύναμη στο Γυναικείο βολλευ και αυτό το καταμαρτυρούν το ρεκόρ 59 Νίκες - 1 ήττα , στην κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων των Άγ. Περιόδων 2011-2012 , 2012-2013 & 2013-2014 .
Αισθάνομαι πραγματικά περήφανος ,για το γεγονός ότι πήρα μια ΑΕΚ χωρίς τίτλο στο γυναικείο βολλευ και την ανέδειξα το 2011 ,σε αήττητη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ με συνολικη συγκομιδή 21-0 νίκες και μόλις 4 χαμένα σετ ,κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην σύγχρονη ιστορία του γυναικείου βολλευ .
Επίσης την ίδια χρόνια, για την πρόκριση στους 8 του CEV CUP ,που πέτυχε η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της .
Το 2012 για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου SUPER CUP στην ιστορία της ομάδας και Τέλος για την φετινή αήττητη πορεία μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα με 17-0 νίκες ,παρόλα τα προβλήματα με τους τραυματισμούς βασικών παικτριών .
Απο την άλλη θα κρίνω το εαυτό μου, για την απώλεια των κυπελλων 2012 ,2013 και 2014, τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς  2012 και 2013 και βέβαια για την απώλεια του πρωταθλήματος του 2013 , χωρίς να λαμβάνω ούτε εγώ ο ίδιος υπόψη ,τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η απώλεια των περσινών τίτλων .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν τον κ. Παπαδημητριου Κώστα και κ. Μιχαηλ Θανάση που με έφεραν στην ΑΕΚ το 2011 ,την Παπαγεωργιου Φενια που αναγνωρίζοντας την ποιότητα της δουλειάς μου ,μου ανανέωσε την συνεργασία το καλοκαίρι του 2013 ,όπως επιςης και τον team manager της ομάδας κ. Δουκα Χρήστο για την πολύτιμη βοήθεια του.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου και όλες τις παίκτριες με τις οποίες συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια . Μπορεί κάποιες να τις αδίκησα αλλά δεν ήταν σκόπιμο , αφού το κέρδος της ΑΕΚ ηταν και είναι πάνω από όλους μας .
Τις υπαλλήλους της εραςιτεχνικης ΑΕΚ που πρόθυμα με εξυπηρετούσαν σε οτιδήποτε τις ζητούσα , όπως βέβαια και τον φροντιστή της ομάδας .
Τέλος ,νοιωθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον απλό και οργανωμένο κόσμο της ΑΕΚ για την στήριξη του γυναικείου τμήματος όλα αυτά τα χρόνια και να τους ζητήσω μια τελευταία χάρη για το καλό της ομάδας . Να συνεχίζει να στηρίζει το έργο της διοίκησης με την παρουσία τους στο γήπεδο  και τις παίκτριες της ομάδας όπως αυτοί ξέρουν ,γιατί θεωρώ πως με την στήριξη τους μπορεί η ομάδα να πετύχει τον βαςικο στόχο του πρωταθλήματος .
                                                                                      
Με τιμή
Οικονομου Απόστολος»

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfaneleos Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 11:43 posted by aekfaneleos

    Αποστόλη: τη σία και την αφροδίτη. τις είχες στον πάγκο για την κρουκ. Πέρσι τη γκούζου και την τσίμα για τη μέντεζ. Γιατί να μην τις εμπιστευθείς; Και τελικά τη φερνάντεζ τη θέλουμε, δεν τη θέλουμε, δεν ξέρουμε; Δικό σου υλικό είναι, η λαδένη mpv νεανίδων, πότε θα πάρει παιχνίδια να ανέβει κατηγορία; Η σία μέχρι τον τραυματισμό ήταν η καλύτερή μας, φέτος τι έγινε; Είναι δυνατόν χθες στο 1-2 να μην αλλάξεις όλη την ομάδα; Τι περιμένεις;;;;; Μας πήρανε την ψυχολογία, τι θα κάνεις για να ισορροπήσεις; Στο 21-15 μπήκε η λαδένη με την κηφισιά και το έκανε 21-25. Ε, άστην αστο δεύτερο σετ να παίξει να χαρεί να ανέβει επίπεδο! Είναι η σία για τη σταυρούπολη μόνο; Η πασσιά γιατί να μην ξεκουράσει λίγο την αθηνά; Ομάδα είναι δεν είναι μονάδα. Αμάν πια με το φόβο. Όσο για το ρουμελιώτη, τα ίδια έκανε στα βριλήσσια, βάζει τη γιοβάνη για ένα σερβίς και τη μαβιλίδη ποτέ. Δε βλέπω μέλλον με δαύτονα. Άλλη λύση δεν έχει ρε συ φένια;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.