1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-02-2014 17:04

Γιάννης Τζίμας:«Είναι επιτακτική ανάγκη να χτιστεί νέο γήπεδο»

Την απογοήτευση του για την αδυναμία της ομάδας του να περάσει έστω στον τελικό εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας, μετά το τέλος του Λιγκ Καπ. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ τόνισε για άλλη μία φορά τη σημαντικότητα του να κατασκευαστεί νέο γήπεδο. 
«Θεωρώ ότι η διοργάνωση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η Αλεξανδρούπολη απέδειξε ότι δικαιολογημένα ανέλαβε αυτή τη διοργάνωση και υπήρχαν πολλαπλά οφέλη. Παρά την κούραση μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που όλα πήγαν καλά, δεν είχαμε τίποτα, και ορισμένα παρατράγουδα τα παραμερίζει η ευτυχία της επιτυχίας. 
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και στις προσπάθειες που έχουν κάνει. Απέδειξαν ότι δικαιολογημένα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σάκης Μουστακίδης θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ξεπεράσει η ομάδα αυτό το σοκ. Διοικητικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, είμαστε κοντά της, συνεχίζουμε τις προπονήσεις κι αύριο θα είμαστε όλοι μαζί μία αγκαλιά για να προχωρήσουμε.
 
Πράγματι, η Αλεξανδρούπολη έχει ανάγκη από γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που προβάλετε αυτή την επιτακτική ανάγκη που έχει αυτή η πόλη. Το γήπεδο αυτό πλέον είναι μικρό και παλιό, δεν χωρά τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης».

1 σχόλιο

  • Comment Link ελενα 34 Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 21:18 posted by ελενα 34

    Μια χαρά τα πήγατε επιτυχημένη διοργάνωση και ευχόμαστε όλοι μαζί μια αγκαλιά να προχωρήσετε και να φτάσετε στην κορυφή. Δεν μας είπατε όμως μέσα σε αυτή την αγκαλιά έχετε και τον Κασαμπαλή ή μήπως τον ξεχάσατε στην κερκίδα επειδή δεν χωράει τώρα που κάνατε την μεγάλη μεταγραφή; Δεν τον είδαμε στον αγώνα με την ΑΕΚ να είναι ούτε καν στον πάγκο. Θα μπορούσε να τον βάλει ο Μουστακίδης για να ξεκουράσει τον Σιδηρόπουλο και να βοηθήσει την ομάδα όπως και μπόρεσε και το έκανε τον Νοέμβριο που κερδίσατε την ΑΕΚ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.