1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2014 16:59

Επιστροφή στην Φιλαδέλφεια με... ντέρμπι

Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συνδυάζεται η επιστροφή της ΑΕΚ στο κλειστό το Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας, αύριο (3/2, 17.00) για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

 

Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για τον αγώνα της Ένωσης με τον Ολυμπιακό, οι «κιτρινόμαυρες» παραμένουν αήττητες μετά από 13 συνεχόμενες επιτυχίες. Θα είναι ο πρώτος αγώνας για την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και υποδέχονται τον Παναθηναϊκό που μετράει 9 σερί νίκες και βρίσκεται στην 4η θέση.

«Για μας είναι σημαντικό παιχνίδι για δύο λόγους, Ο πρώτος είναι βαυμολογικός αφού θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας μια ομάδα της πρώτης τετράδας σε ένα ματς που είναι ένα τεστ δυνάμεων και ετοιμότητας για την ομάδα μου. Ο δεύτερος έχει να κάνει με το γόητρο αφού πάντα αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟ σε εξαιρετικό μομέντουμ, θα έρθει χωρίς άγχος ενώ αυτό για εμάς θα είναι το πρώτο ματς στην έδρα μας με το κόσμο μας κι όλα αυτά θα μας κάνουν να παίξουνε στο όριο», σχολίασε ο Αποστόλης Οικνόμου, ο οποίος μετά από 20 ημέρες υπολογίζει την Μαρίσα Φερνάντες, και συμπλήρωσε: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στο ποιος θα χαλάσει την υποδοχή του αντιπάλου και θα επιβάλλει τη δυναμική του πάνω στο φιλέ»

Μετα την ήττα από τον Ολυμπιακό, οι «πράσινες» αγνοούν την ήττα τους τελευταίους 2,5 μήνες και το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μια νέα πρόκληση.

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ίσως το πιο δύσκολο που θα δώσουμε μέχρι στιγμής για πολλούς λόγους… Αρχικά γιατί παίζουμε πλέον με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ποιοτικότατη ομάδα με πάρα πολλές λύσεις ενώ το γεγονός ότι παίζουμε στη φυσική της έδρα θα της δώσει έξτρα ώθηση και δύναμη», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Ρούσης και συμπλήρωσε με νόημα: Όλα αυτά όμως δεν αλλάζουν το στόχο της ομάδας μου που είναι η νίκη. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και υπομονετικοί στην πίεση του αντιπάλου ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.