1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2024 00:20

Ίλιτς - Μπαρμπούνης: «Είχαμε ωριμότητα, θέλουμε την έδρα στην κλήρωση» (vid)

Ο προπονητής του Φοίνικα Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε για την πρόκριση θρίλερ επί του Πηγάσου:

 

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης χρονικής διάρκειας. Ο Πήγασος είναι πολύ μαχητική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εμείς κρατήσαμε στα κρίσιμα σημεία και ειδικά στο τέλος δείξαμε ωριμότητα. Στο 1ο σετ δε μπήκαμε όπως έπρεπε και δεν παίξαμε καλά μπλοκ - άμυνα. Από την άλλη ο Πήγασος μας πίεσε στο σερβίς. Από το 2ο σετ παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, βελτιωθήκαμε και στα κρίσιμα σημεία κάναμε αυτό που έπρεπε. Όποιος και να είναι αντίπαλος στα προημιτελικά δε μας νοιάζει. Θα ήταν ωραίο για τον κόσμο μας να κληρωθούμε στο γήπεδο μας. Όποιον αντίπαλο να έχουμε θα κάνουμε το χρέος μας». 

 

O ακραίος του Φοίνικα Σπύρος Μπαρμπούνης δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες το ήθελαν αρκετά. Ελπίζω ο κόσμος να το απόλαυσε και εδώ αλλά και από τη live streaming μετάδοση. Ηταν εκπληκτικό παιχνίδι. Ευτυχώς πήραμε εμείς τη νίκη. Δεν έχω προτίμηση στην κλήρωση. Θα προτιμούσα να παίξουμε στην έδρα μας για να δώσουμε χαρά στο εκπληκτικό κοινό μας. Όποια βρεθεί στο δρόμο μας θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.