1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2024 00:13

Ορφανός - Προύσαλης: «Το πήρε στα πέναλτι η Σύρος» (vid)

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός και ο πασαδόρος του Πηγάσου Κώστας Προύσαλης είπαν για την ήταν στα... πέναλτι και τον αποκλεισμό από το κύπελλο:

 

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός: «Φτάσαμε στο ται μπρεικ 15-13, νομίζω ότι κρεμόταν σε μια κλωστή το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, δύο σετ μετά δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παρόλα αυτά βρήκαμε το σθένος και με αλλαγές που έγιναν με παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο καταφέραμε να το γυρίσουμε και να το φέρουμε στο 5ο σετ αλλά όπως και να το κάνεις είναι ένα ματς που φτάνει στο 3-2 στο ται μπρεικ και το σετ αυτό είναι ένα σετ που λέμε ρώσικη ρουλέτα».


Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Προύσαλης: « Καταρχάς συγχαρητήρια στην Σύρο, κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, όταν φτάνεις στο ται μπρεικ είναι σαν να παίρνεις πέναλτι στο ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι εδώ μέσα, ξέραμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως και κρίθηκε. Η Σύρος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως και εμείς. Η πιο ψύχραιμη ομάδα, η ομάδα που το ήθελε περισσότερο στο τέλος κέρδισε. Υπάρχουν δύο όψεις, το 1ο σετ που είμαστε πάρα πολύ καλά, μετά η ομάδα της Σύρου που μπαίνει μας διαβάζει, ανεβαίνει, μετά ανεβαίνουμε εμείς και το ται μπρεικ γίνεται ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ένα ποιοτικό παιχνίδι που οποία ομάδα περνούσε θα ήταν δίκαιο»

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.