1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2024 17:01

Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Διεθνών Πετοσφαιριστών-τριων

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ ιδρύθηκε ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ.


Η ανακοίνωση του προσωρινού προέδρου Ντίνου Χασάπη.
Υπογράφηκε από 21 ιδρυτικά μέλη και εκλέχθηκε ομόφωνα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες. Μεγάλος αριθμός συναθλητών-τριων που ήταν απόντες δήλωσαν με γραπτά  και τηλεφωνικά μηνύματα την σύμπραξη τους στη ίδρυση και την εκλογή.

Οι θέσεις όλων είναι θετικές για την θεσμική πλέον παρουσία των παλαίμαχων διεθνών στα δρώμενα του Volley.

Θέλω να τονίσω την προσπάθεια που κατέβαλε ο Σωτ. Αμαριανάκης για την ενεργοποίηση του μεγαλύτερου αριθμού των παρισταμένων.Από αυτούς που πρωτοστάτησαν οι Κυριάκος Παντελιάς, Νίκο Κριτσοταλάκης ο Πρόεδρος Γ. Καραμπέτσος  και ο Νίκος Ηλιόπουλος είχαν αποφασιστική συμμετοχή στην υλοποίηση της αρχικής ιδέας.

Ευχαριστώ τον Νίκο Ηλιόπουλο για την δήλωση ότι θα καλύψει οικονομικά την κάθε πρόσθετη δαπάνη που απαιτείται για την οριστικοποίηση την ίδρυσης του Συλλόγου. 

Ευχαριστώ επίσης τον Δημήτρη Γόντικα για  την σημαντική προσθήκη στο καταστατικό μας.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για την συνέχεια. 

Φιλικά

Ντίνος Χασάπης

 

 Την πρόταση για τα πρόσωπα και τις θέσεις στο προσωρινό Δ. Σ την έκανε ο Κυριάκος Παντελιάς.

Ο Σωτήρης Αμαριανιάκης και ο Ντίνος Χασάπης θα μεταβούν την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη. Εκεί θα συναντηθούν με παλαίμαχους διεθνείς.Εκτός της ενημέρωσης θα καταρτίσουν κατάλογο με αιτήσεις εγγραφής Το ίδιο θα γίνει παράλληλα και για διεθνείς που ήταν απόντες και δήλωσαν την επιθυμία τους να γίνουν μέλη. Όλοι αυτοί καθώς και άλλοι που θα ενημερωθούν θα ενταχθούν ως μέλη αμέσως μετά την νομιμοποίηση του Συλλόγου, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Θα προγραμματισθεί και μετάβαση στην Αλεξανδρούπολη για τους διεθνείς της πόλης, της Ορεστιάδας και της Κομοτηνής.

Υπάρχει και η δυνατότητα αίτησης εγγραφής ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 2

 

praktiko

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.