1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2024 16:03

Ελληνίδα η Κούμπουρα, στον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης;

Η Μίλιτσα Κούμπουρα έγινε Ελληνίδα βάση του τελευταίου ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, ορκίστηκε και γίνεται αγώνας δρόμου να παίξει στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με ελληνίδα Κούμπουρα και την Φαριόλ τέταρτη ξένη(Μλείνκοβα,Νίζετιχ,Καράρο οι υπόλοιπες) θα συνεχίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αφού προχώρησε η ελληνοποίηση της Σέρβας διαγωνίου. Η Κούμπουρα ως γνωστόν παντρεύτηκε Έλληνα, γέννησε ελληνόπουλο και εγκρίθηκε η αίτηση ελληνοποίησης της με δημοσίευση στο ΦΕΚ. Μπορεί να αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ή στην χειρότερη περίπτωση το επόμενο Σάββατο με τον Ηλυσιακό. Ταυτόχρονα θα παίζει και η Φαριόλ ως τέταρτη ξένη και ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά στον τομέα του μπλοκ.

fek kouboura

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα αναλάβει με πολευτές συμβόλαιο τον ΠΑΟΚ, που προς το παρόν θα κοουτσάρει η Θάνος Τερζής. Ο "δικέφαλος" εξάλλου έχει συμφωνήσει με σπουδαία διαγώνια που θα αντικαταστήσει την Τσούμπα και με την προσθήκη της κινέζας Ντουάν Φανκ (εξπέρ στην υποδοχή) θα συνθέσουν ένα ισχυρό δίδυμο. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί κι αυτός μεταμορφωμένος στον αγώνα κυπέλλου στις 14 Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα πλέι οφ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συνεχίσει με πασαδόρο την Ηλιοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.