1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2024 19:44

ΠΑΣΑΠ: Για τα λεφτά τα κάνουν όλα...

Οι ενέργειες και οι αποφάσεις του ΠΑΣΑΠ θυμίζουν συνδικαλισμό παλαιάς κοπής, όταν 5-6 συνδικαλαραίοι έκαναν κουμάντο στις δημόσιες επιχειρήσεις για ίδιον ώφελος με μισθάρες, επιδόματα, χωρίς να δουλεύουν ώρα.


Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ αποδείχθηκε ανίκανο να πάρει αποφάσεις για το καλό των μελών του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα απεμπολώντας το δικαίωμα εργασίας σε 25 μέλη του στην Volley League. Κι αυτό για να διατηρήσουν τα υψηλά συμβόλαια τους 3-4 Έλληνες, φοβούμενοι μήπως δεν τους πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που παίρνουν από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ βέβαια δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί.

Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την Εθνική, όταν στελέχη τους αρνούνται τη συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κι όταν υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα εθνικών ομάδων όπως της Γαλλίας που έχει απεριόριστους ξένους στο πρωτάθλημα, αλλά κερδίζουν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι απορρίπτουν τις 12 ομάδες με 5 ξένους(με προϋποθέσεις) και εμποδίζουν την ανάπτυξη του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Φταίνε όμως και η ΕΟΠΕ και η ΕΣΑΠ που δεν λύνουν τον Γόρδιο Δεσμό. Ας πάρουν απόφαση για 12 ομάδες με 5 ξένους, κι ας κάνει ο ΠΑΣΑΠ απεργία ή ας πάει στον άβουλο Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Ή ας πάρουν βάση κοινοτικής νομοθεσίας , απόφαση για απεριόριστους κοινοτικούς για να τελειώνουμε με τον τραγέλαφο που θέλει τους υπάλληλους να βάζουν όρους στους εργοδότες, για τον αριθμό και την εθνικότητα των εργαζομένων τους.

Και φυσικά η πλειονότητα των μελών του ΠΑΣΑΠ που αδικούνται για χάρη 4-5 συναδέλφων τους, ας ρίξουν την άτολμη διοίκηση..\

Σ. Λεμονίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.