1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2017 19:14

Δράσεις κατά του ρατσισμού στο Τουρ - Ολυμπιακός (photo)

Η CEV μπορεί να δικαίωσε τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Γουνεμπάινα, ωστόσο για τους Γάλλους δεν τελείωσε το θέμα.

Επίσημα έχουν ασκήσει έφεση κατά της  απόφασης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και οι οπαδοί της Τουρ ετοιμάζουν δράσεις διαμαρτυρίας ενόψει της αυριανής δεύτερης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 32 του Τσάλεντζ Καπ. Η αναμέτρηση θα ξεφύγει από το αθλητικό πλαίσιο καθώς υπάρχει κινητοποίηση ενάντια στον ρατσισμό.

Συγκεκριμένα, ήδη έχει ετοιμαστεί ένα πανό 5 μέτρων με το σύνθημα «Όχι ατιμωρησία στους ρατσιστές», το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Τουλούζ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα περίπου 3.000 πλακάτ με την επιγραφή «Όχι στον ρατσισμό» θα εγκατασταθούν σε όλα τα καθίσματα της κερκίδας στη σάλα «Γκρενόν». Οι δύο δράσεις χρηματοδοτήθηκαν από τους χορηγούς της Τουρ που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τα γεγονότα.

Τέλος φημολογείται ότι στην αναμέτρηση θα παρεβρεθεί η υπουργός των σπορ στη Γαλλία, Λάουρα Φλεσέλ, που είναι πρώην Ολυμπιονίκης στην Ξιφασκία και κατάγεται από τη Γουαδελούπη. Θα μιλήσει σε αθλητές και δημοσιογράφους κατά του ρατσισμού.

pano

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.